Άκης Πετρετζίκης: Η Κυριακάτικη βόλτα με τον γιο του, Αχιλλέα και το άκρως απολαυστικό βίντεο στα social

Ό,τι πιο γλυκό!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άκης Πετρετζίκης: Η Κυριακάτικη βόλτα με τον γιο του, Αχιλλέα και το άκρως απολαυστικό βίντεο στα social

Μπορεί ο Άκης Πετρετζίκης να έχει ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα λόγω πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων ωστόσο ο ίδιος προσπαθεί να αφιερώσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στον αγαπημένο του γιο, Αχιλλέα. Έτσι λοιπόν, ο γνωστός σεφ απόλαυσε την κυριακάτικη βόλτα με τον γιο του και φυσικά τράβηξε το πιο τρυφερό βίντεο.

Μπορεί να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω ο ίδιος μιλά στον οκτώ μηνών γιο του και ο μπόμπιρας τον ακούει με προσοχή.

Η τρυφερή ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη

Με τεράστια βεράντα και εντυπωσιακή κουζίνα το σπίτι του Άκη Πετρετζίκη και της Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ

Την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή του περνάει ο Άκης Πετρετζίκης, αφού πριν από μερικούς μήνες έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς. Μάλιστα, μετά τον ερχομό του γιου του, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ.

Μετά από εκείνες τις δυο ημέρες λοιπόν ο σεφ είναι πολύ ευτυχισμένος και λατρεύει να περνάει στιγμές με την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη σύζυγό του. Είναι ένας άνθρωπος που κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της showbiz και όπως έχουμε δει προτιμά να κάθεται στο σπίτι του και να παίζει με τον μπέμπη του, κυρίως όμως να μαγειρεύουν.

Φωτογραφίες από το σπίτι Πετρετζίκη - Παπαμιχαήλ

Όσον αφορά το σπίτι του, είναι ζεστό και μοντέρνο. Έχει roustic κουζίνα, με έναν μεγάλο ξύλινο πάγκο στη μέση. Τα ντουλάπια είναι βαμμένα με χρώμα κιμωλίας δίνοντας vintage διάθεση. Από την άλλη το δωμάτιο του μπέμπη του που έκανε τα πρώτα του βήματα, είναι πολύ εντυπωσιακό.

Επίσης, το σπίτι έχει τεράστια βεράντα με όμορφη θέα.

Άκης Πετρετζίκης παιδικό δωμάτιο

Άκης Πετρετζίκης κουζίνα σπιτιού

To σπίτι του Άκη Πετρετζίκη και της Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ