Πάμε Δανάη: Άναυδη η Δανάη Μπάρκα on air με την ατάκα που δεν έπρεπε να ακουστεί

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πάμε Δανάη: Άναυδη η Δανάη Μπάρκα on air με την ατάκα που δεν έπρεπε να ακουστεί

Το πρωί της Δευτέρας 7/3 η εκπομπή «Πάμε Δανάη» βγήκε κανονικά στο αέρα καθώς είδαμε την Δανάη Μπάρκα να εύχεται στους αγαπημένους της τηλεθεατές «Καλή Σαρακοστή». Ωστόσο, η ατάκα που είπε on air ο Άρης Καβατζίκης άφησε άφωνη την παρουσιάστρια του MEGA.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ζήτησε να νηστέψουμε από την κακία και την τοξικότητα και τότε ο δημοσιογράφος, Άρης Καβατζίκης της είπε: «Ας νηστέψουμε από τις ερωτικές σκέψεις. Καλό είναι να βάλετε ένα φρένο!»

Έτσι, η Δανάη Μπάρκα έμεινε άφωνη και τόνισε: «Εσείς μην ακούτε αυτά που λέει ο Αρούλης, εγώ θέλω να ερωτεύεστε». Και τότε ο Άρης Καβατζίκης συνέχισε: «Δανάη μου ο πνευματικός σου θα σου πει να νηστέψεις από όλα». Από την άλλη, πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο φορά σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Δανάης Μπάρκα.

Η επική αντίδραση της Δανάης Μπάρκα on air

«Είμαστε όλοι μουδιασμένοι» - Η αναφορά της Δανάη Μπάρκας για τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία

Στον αέρα βγήκε το πρωί της Παρασκευής 25/2 η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, με την παρουσιάστρια να κάνει λόγο για τα όλα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία μετά την εισβολή της Ρωσίας.

«Καλημέρα, όσο καλή μπορεί να είναι! Είναι λίγο αμήχανη η στιγμή, είμαστε εδώ, είναι περίεργα τα πράγματα. Είμαστε όλοι μουδιασμένοι με τα τελευταία γεγονότα και τις εξελίξεις στη Ρωσία και την Ουκρανία… αλλά η δουλειά μας είναι να προχωράμε και μέσα από αυτές τις αμήχανες στιγμές να είμαστε ενωμένοι και να σκορπάμε όσο μπορούμε το γέλιο, την αισιοδοξία, την αλληλεγγύη και την ενσυναίσθηση.

Φυσικά θα μιλήσουμε και για τα γεγονότα και τις εξελίξεις…», είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.