Μελίνα Μακρή: Ο γιος της έγινε 1 μηνών - Η φωτογραφία που ''στάζει'' μέλι

Είναι μια πολύ τρυφερή μανούλα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μελίνα Μακρή: Ο γιος της έγινε 1 μηνών  - Η φωτογραφία που ''στάζει'' μέλι

Η Μελίνα Μακρή αν και είναι από τις πολύ φρέσκιες μανούλες δεν κρύβει με τίποτα τον ενθουσιασμό της για τον μικρό Γιαννάκη, που έχει έρθει στη ζωή της. H τραγουδίστρια να δυσκολεύτηκε λιγάκι μέχρι να αποκτήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καθώς όπως έχει αποκαλύψει είχε μια δύσκολη εγκυμοσύνη.

Σε κάθε περίπτωση τα κατάφεραν και οι δύο, με τον Φράνκι Λούβαρη στο πλευρό τους και τώρα ζουν μια φοβερή οικογενειακή κατάσταση.

Η Μελίνα δεν ξεχνάει να κάνει διαρκώς αναρτήσεις στα social media με το μωράκι, καθώς πρόσφατα μας έδειξε το άκρως καλοκαιρινό κίτρινο φορμάκι του, με οποίο ο 1 μηνών πια Γιάννης, περιμένει πως και πως το καλοκαίρι!!

Το post της Μελίνας Μακρή με το γιό της

Μελίνα Μακρή - Γιος

Η συγκινητική ανάρτηση για το γιο της - Μαζί μετά από 2 βδομάδες

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μελίνα Μακρή θέλησε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους πως ο γιος της βγήκε από τη θερμοκοιτίδα, δύο εβδομάδες μετά τη μέρα που ήρθε στη ζωή.

«Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και την αγάπη σας! Ο μπέμπης μας θα μείνει για λίγες μέρες στην θερμοκοιτίδα, μέχρι να βάλει βάρος γιατί βγήκε μικρούλης! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εξαιρετικό γιατρό μου @dr.lampros.dimolenis που με την στήριξη, το κουράγιο, την ψυχραιμία και την εμπειρία του έφερε στον κόσμο το πρώτο μας παιδάκι, παρ’ όλες τις αντιξοότητες που βίωσα το τελευταίο διάστημα…

Σε όλες τις μανούλες που περιμένουν να πάρουν αγκαλιά το μωράκι τους, ξέρω πως νιώθετε, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει αυτό που περνάτε τώρα, θα περάσει γρήγορα και θα ζήσετε πολύ ευτυχισμένες στιγμές με αυτό το πλασματάκι. Όλα θα πάνε καλά!», είχε αποκαλύψει η ίδια λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού της.

«Η πρώτη μας αγκαλιά δυο εβδομάδες αφού γεννήθηκες… Μετά από δυο πολύ δύσκολες εβδομάδες. Καλώς ήρθες στο σπίτι», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Μελίνα Μακρή.

Μελίνα Μακρή γιος