«Μπήκε στο καμαρίνι, με έπιασε κι έβγαλε ένα αιχμηρό αντικείμενο...» - Σοκάρει η Μαρία Καρλάκη

Οι αποκαλύψεις της τραγουδίστριας

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
«Μπήκε στο καμαρίνι, με έπιασε κι έβγαλε ένα αιχμηρό αντικείμενο...» - Σοκάρει η Μαρία Καρλάκη

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, το πρωί της Δευτέρας 7/2, η Μαρία Καρλάκη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για την κακοποίηση που είχε υποστεί από πρώην σύντροφό της, ενώ εξομολογήθηκε κι ένα περιστατικό με έναν θαυμαστή, ο οποίος της έβγαλε μαχαίρι.

Η ίδια, μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει ποιο αντικείμενο του Παντελή Παντελίδη έχει κρατήσει μετά από τον θάνατό του.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Καρλάκη

«Μίλησα για την κακοποίησή μου και χαίρομαι που η κοινωνία μας είναι έτοιμη να ακούει χωρίς να κατακρίνει τις γυναίκες. Είναι πολύ σκληρό να ακούς ότι φταίει η γυναίκα. Δεν το ξεπερνάς, είναι κάτι που θα το σκέφτεσαι μια ζωή», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Καρλάκη και πρόσθεσε:

«Στα ξεκινήματά μου, είχαν ζητήσει να κόψουν το πρόγραμμά μου στο μαγαζί γιατί έπαιρνα πολλά λουλούδια, κάτι που είχε ενοχλήσει. Μου είχαν ζητήσει επίσης σε άλλο μαγαζί να φοράω πιο προκλητικά ρούχα».

«Είχα κάποτε εμμονικό θαυμαστή. Ερχόταν κάθε βράδυ, βγαίναμε φωτογραφία κι έφευγε. Μια μέρα μπήκε στο καμαρίνι έξαλλος, με έπιασε από τα χέρια, μου λέει “θα γίνεις δική μου” κι έβγαλε ένα αιχμηρό αντικείμενο. Ήμουν ήρεμη μέχρι να τον πιάσουν οι συνάδελφοί μου και να τον τραβήξουν», σημείωσε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Καρλάκη

Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast at Star» παραχώρησε δηλώσεις η Μαρία Καρλάκη. Μεταξύ άλλων η ίδια μίλησε για την νευρική ανορεξία αλλά και για την επιθυμία της να γίνει μητέρα ακόμη και με τον κολλητό της.

«Δυστυχώς έχω αδυνατίσει και θέλω να ξαναβάλω τα κιλά», σχολιάζοντας το γεγονός ότι λόγω υποχρεώσεων ξεχνάει… να φάει. Εκείνη την περίοδο ήταν πολύ στενοχωρημένη, όμως εκείνη την περίοδο πήγα στη γιαγιά και αυτή με ανέλαβε. Νομίζω ότι το να το πεις ότι “κάνω ψυχανάλυση” ή “πηγαίνω σε ψυχολόγο/ψυχαναλυτή” είναι πιο δύσκολο από το να το κάνεις.».

Σχετικά για το αν έχει στα σχέδιά της τον γάμο, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τον σκεφτόμουν, αλλά επειδή δεν είναι εύκολο, δε νομίζω να υπάρχει πια αυτό που λέμε ο έρωτας, η διάρκεια… Εγώ δε θέλω να παντρευτώ και να χωρίσω».

«Θα έκανα με τον κολλητό μου ένα παιδί, βέβαια, χωρίς την πράξη. Θα έκανα με εξωσωματική. Με τον κολλητό μου, νομίζω θα ήταν η ωραιότερη οικογένεια αυτή, ούτε θα τσακωνόμασταν, ούτε θα με ζήλευε. Αν συνεχίσει έτσι το πράγμα και δω ότι συνεχίζω να θέλω να είμαι μόνη μου, κάτι τέτοιο θα κάνω».