Μαρία Καρλάκη: Εξομολογείται πρώτη φορά ποιο αντικείμενο του Παντελή Παντελίδη έχει κρατήσει

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της τραγουδίστριας

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Μαρία Καρλάκη: Εξομολογείται πρώτη φορά ποιο αντικείμενο του Παντελή Παντελίδη έχει κρατήσει

Η Μαρία Καρλάκη ανοίγει το «Το Κουτί» των αναμνήσεων, λίγο καιρό μετά την εξομολόγησή της για την μητρότητα και την δημιουργία οικογένειας. Η τραγουδίστρια θα δώσει μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο διαδικτυακό κανάλι της Heaven στο Youtube, θα μιλήσει για όλους και για όλα και μεταξύ άλλων θα κληθεί να επιλέξει τα αγαπημένα της αντικείμενα για να τα τοποθετήσει στο ''Κουτί'', αλλά και να μιλήσει για την καριέρα της.

Η Μαρία Καρλάκη στο ''Κουτί''

Λίγο πριν την εμφάνισή της στο Streaming Living Concert, η Μαρία Καρλάκη μας μιλάει για τη μουσική και προσωπική της πορεία, διαλέγοντας τα αγαπημένα αντικείμενα που τοποθέτησε στο «Κουτί» της Heaven Music! Η γνωστή καλλιτέχνιδα διηγείται τις ιστορίες που συνοδεύουν τις αναμνήσεις της, από τα πρώτα βήματά της στον χώρο της μουσικής και τα πιο γνωστά της τραγούδια, μέχρι την παιδική της ηλικία.

Το «Κουτί» της Μαρίας Καρλάκη μας χαρίζει μία ‘διορατική’ ματιά στη ζωή της αγαπημένης ερμηνεύτριας, η οποία διηγείται με συγκίνηση τις όμορφες στιγμές που άφησαν το σημάδι τους στη μνήμη της.

  • Ποιο προσωπικό αντικείμενο του Παντελή Παντελίδη έχει στην κατοχή της η καλλιτέχνιδα;
  • Ποιο είναι το αγαπημένο της βιβλίο;
  • Πως έμαθε ο πατέρας της ότι είχε επιδιώξει μια καριέρα στη μουσική;

Οι δηλώσεις του Ρουσέττου Δημητρόγλου για την οικογένεια του Παντελίδη

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κύπρου “Με αγάπη Χριστιάνα” βρέθηκε ο Ρουσέττος Δημητρόγλου, ο μαέστρος και ο άνθρωπος πίσω από τις ενορχηστρώσεις στα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη. Ο ίδιος μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος και αποκάλυψε ότι δεν έχει καμιά σχέση με την οικογένεια του πρώην φίλου και συνεργάτη του.

Και αυτό γιατί όπως τόνισε δεν συμφωνεί με τον τρόπο διαχείρισης της πνευματικής περιουσίας του τραγουδιστή και με το πως κυκλοφορούσαν τα τραγούδια του.

«Δεν μου έγινε καμιά πρόταση για να συνεργαστώ με τον αδερφό του Παντελίδη. Δεν είχα σχέση μαζί τους. Και ένα εκατομμύριο ευρώ να μου έδιναν δεν θα το έκανα. Μετά την απώλεια του Παντελίδη, η όλη η κατάσταση δεν μου άρεσε από την οικογένειά του ή την δισκογραφική, έκανα το “Θυμάμαι” και σταμάτησα. Έβγαιναν όλη την ώρα τραγούδια από έναν άνθρωπο που έχει χαθεί. Δεν μου άρεσε όπως έγινε και το σχεδίασαν. Ας έβγαινε ένα cd αφιέρωμα και τέλος. Τα τραγούδια που μου είχαν δώσει εμένα να φτιάξω δεν είχαν καθαρή την κινηματογράφιση της φωνής.

Ο στίχος με την “γκόμενα στα κατεχόμενα” . Η τελευταία συναυλία ήταν στην Κύπρο. Το είχαμε τραγουδήσει μπροστά στους Κύπριους, και είχε δει ότι οι αντιδράσεις ήταν καλές. Αισθανόταν πολύ άσχημα γιατί άλλα έλεγε το τραγούδι και αλλιώς το ερμήνευσαν οι πρωινές εκπομπές. Έφτιαξαν μια εκδοχή δική τους. Ήταν πολύ άσχημα εκείνη την εβδομάδα. Πενθούσε μέσα του… Όλα τα κανάλια έλεγαν ψεύδη για σένα και για την πατρίδα του. Ο Παντελής, ήταν στρατιωτικός και αγαπούσε την πατρίδα του. Σίγουρα, το έριξε ψυχολογικά λίγο πριν φύγει για την ζωή. Ήταν ψέμματα για να πουλήσουν αυτοί οι άνθρωποι σε αυτές τις εκπομπές και θα έπρεπε να ντρέπονται. Έχουν μερίδιο ευθύνης γιατί η ψυχολογία του δεν ήταν καλή και δεν είχε καθαρό μυαλό», ανέφερε ο ίδιος για τον Παντελή Παντελίδη, όπου συμπληρώθηκαν πριν από λίγες μέρες 6 χρόνια μετά τον θάνατό του.