Παντελής Παντελίδης: Σε κλειστό κύκλο το μνημόσυνο για τα 6 χρόνια από τον θάνατό του - Η κίνηση της οικογένειάς του

Λίγο καιρό μετά το πρώτο δικαστήριο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παντελής Παντελίδης: Σε κλειστό κύκλο το μνημόσυνο για τα 6 χρόνια από τον θάνατό του - Η κίνηση της οικογένειάς του

Έξι ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τη μέρα που ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του. Λίγες εβδομάδες μετά το πρώτο δικαστήριο που πραγματοποιήθηκε για την υπόθεση, η οικογένεια του τραγουδιστή πραγματοποίησε μνημόσυνο για να τον τιμήσει.

Η οικογένειά του μάλιστα αποφάσισε να αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας ενώ το μνημόσυνο πραγματοποιήθηκε σε πολύ στενό κύκλο. Αργότερα, μοιράστηκαν κόλλυβα στους γείτονες της οικογένειας.

Όπως έχει γίνει γνωστό, φίλοι και θαυμαστές του αδικοχαμένου τραγουδιστή θα μαζευτούν το απόγευμα της Πέμπτης προκειμένου να τιμήσουν την μνήμη του.

Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας για τη δίκη

Η δίκη για την υπόθεση του Παντελή Παντελίδη και του τροχαίου που του κόστισε την ζωή έχει ξεκινήσει και μετά τις δηλώσεις του δικηγόρου της Μίνας Αρναούτη, στις κάμερες μίλησε και ο Απόστολος Λύτρας δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και δήλωσε ότι η οικογένεια προσδοκά ότι οδηγός δεν ήταν ο τραγουδιστής καθώς εμφανίστηκε μάρτυρας που τον είδε να κάθεται στην θέση του συνοδηγού, ενώ εκεί υπάρχει και DNA του.

«Όλα τα στοιχεία που έχουμε δείχνουν ότι οδηγός δεν ήταν ο Παντελίδης. Να γίνει η διαδικασία όπως πρέπει να δούνε όλα τα στοιχεία που υπάρχουν τις ιατροδικαστικές εκθέσεις. Το βασικό είναι ότι στη θέση του συνοδηγού υπάρχει dna μόνο του Παντελίδη. Έχει δώσει ήδη κατάθεση ο συγκεκριμένος μάρτυρας όπου ο ίδιος τον έβαλε στην θέση του συνοδηγού», είπε.