Που είναι και τι κάνει σήμερα η νικήτρια του πρώτου GNTM, Σεράινα Καζαμία;

Δες πόσο έχει αλλάξει 13 χρόνια μετά το τέλος του ριάλιτι μόδας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Που είναι και τι κάνει σήμερα η νικήτρια του πρώτου GNTM, Σεράινα Καζαμία;

Την Σεράινα Καζαμία την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του GNTM, όπου κατάφερε να κερδ;iει τις εντυπώσεις από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Ωστόσο, από το τότε έχουν περάσει σχεδόν 13 χρόνια μιας και έχουν αλλάξει στη ζωή της από τότε καθώς η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού έγινε μανούλα.

Πιο συγκεκριμένα, η Η Σεράινα Καζαμία τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στην Ελβετία και μάλιστα αυτό το διάστημα διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. Το μοντέλο και ο αγαπημένος της, Jonas Kappeli έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον Μάη του 2021. Οι δυο τους έχουν παντρευτεί!

Τι κάνει σήμερα η Σεράινα Καζαμία

Σεράινα Καζαμία Next top ModelΣεράινα Καζαμία παιδί

Σεράινα - GNTM

Λίγα λόγια για τη συμμετοχή της Σεράινας Καζαμία στο Next Top Model

Ο πρώτος κύκλος του ελληνικού Next Top Model ξεκίνησε στις 12 Οκτωβρίου 2009 και ολοκληρώθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2010 με 18 επεισόδια. Προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1.

Παρουσιάστρια ήταν η Βίκυ Καγιά, η οποία ήταν και μια εκ των κριτών. Οι υπόλοιποι κριτές ήταν: ο φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος, το μοντέλο (Star Hellas 1990) Τζένη Μπαλατσινού και ο σχεδιαστής Χριστόφορος Κοτέντος. Coach των διαγωνιζόμενων κοριτσιών ήταν ο Τάσος Σοφρωνίου.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Σεράινα Καζαμία από την Κρήτη, η οποία κέρδισε ένα επαγγελματικό συμβόλαιο με το πρακτορείο MP Management, ένα ταξίδι στο Μιλάνο με όλα τα έξοδα πληρωμένα, ένα εξώφυλλο στο περιοδικό Madame Figaro ως εκπρόσωπος της εταιρίας καλλυντικών Maybelline New York, ένα συμβόλαιο με την εταιρία ρουχισμού BSB και ένα ρολόι του οίκου Dior.