Συγκλονίζει η Βίκυ Μαραγκάκη: «Όταν έχασα τους γονείς μου..»

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της ηθοποιού

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Βίκυ Μαραγκάκη: «Όταν έχασα τους γονείς μου..»

Μετά την συγκλονιστική συνέντευξη της Μαρίας Καρλάκη, δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας 7/3, η Βίκυ Μαραγκάκη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο χαμό των γονιών της αλλά και στα επαγγελματικά της.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Μαραγκάκη για τον χαμό των γονιών της

«Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν έχασα τους γονείς μου. Είναι σαν να χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Ενηλικιώνεσαι απότομα και αυτό μπορεί να συμβεί σε όποια ηλικία κι αν τους χάσεις. Και μεγάλος να είσαι, εκείνη τη στιγμή χάνεις αυτόν που είναι ο μοναδικός άνθρωπος, είναι οι μοναδικοί άνθρωποι που θα σε θυμούνται παιδί», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Μαραγκάκη και πρόσθεσε:

«Έχει τύχει κάνα δυο φορές να πάρω τηλέφωνο παλιούς συνεργάτες, όταν πληροφορήθηκα ότι ετοιμάζουν κάτι ωραίο, για να τους πω να με πάρουν στη δουλειά, να με έχουν στο νου τους, δεν το θεωρώ κακό. Μου έχει τύχει να έχω μια δύσκολη συνεργασία και να κάνω υπομονή να τελειώσει. Υπήρχε μεγάλη ένταση από τη σκηνοθετική πλευρά και μας επηρέαζε όλους».

Τι κάνει σήμερα η ηθοποιός;

Θυμάστε την Βίκυ Μαραγκάκη! Δεν φαντάζεστε πως είναι σήμερα και τι κάνει η καλλονή ηθοποιός των 90s.

Η ηθοποιός πλέον κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, ενώ απέχει από την τηλεόραση. Το 2017 ο θάνατος της μητέρας της την "τσάκισε¨.

Η ίδια υπήρξε πρωταγωνίστρια σε πολλές τηλεοπτικές σειρές των ’90 και του 2000 όπως «Το κλειδί» με τον Πέτρο Φιλιππίδη, «Βέρα στο δεξί» και άλλες ενώ είχε συμμετοχή στη μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία «Το μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι».

Φέτος, πρωταγωνιστεί στο θέατρο Βρετάνια στην παράσταση Γκέμμα του Λιαντίνη, όπου την είδαμε με κοντά μαλλιά και αρκετά αλλαγμένη!

Βίκυ Μαραγκουδάκη σήμερα

Βίκυ Μαραγκουδάκη σήμερα