Ηρώ: «Όταν αποφάσισα να κάνω το γιο μου απλά είπα...» - Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Θα την δούμε κάπου τηλεοπτικά;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ηρώ: «Όταν αποφάσισα να κάνω το γιο μου απλά είπα...» - Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», το πρωί της Δευτέρας 7/3, συνάντησε την Ηρώ, η οποία στο παρελθόν μίλησε ανοιχτά ηια την περιπέτεια που είχε με την υγεία της και το χειρουργείο που χρειάστηκε να κάνει, και μίλησε για την αγάπη της στη μουσική, το γιο της, τους «ποιοτικούς» και «εμπορικούς» καλλιτέχνες, αλλά και τη δύσκολη οικονομικά περίοδο που πέρασε.

Η αποκαλύψεις της Ηρούς για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε

«Το χρέος ενός καλλιτέχνη είναι να παράγει ένα έργο και να το επικοινωνεί. Αν δεν υπάρχει έργο ως τι να μιλήσουμε; Λάθος επιλογές κάνουν οι άνθρωποι που προσπαθούν και δουλεύουν. Αυτοί που δε κάνουν τίποτα κάθονται στη γωνία και κριτικάρουν. Από μουσική ακούω τα πάντα, αλλά δεν ακούω τραπ. Στην ηλικία που είμαι έχω ένα ταβάνι. Δε μου ταιριάζει αυτή η κουλτούρα», είπε χαρακτηριστικά η Ηρώ και πρόσθεσε:

«Όταν αποφάσισα να κάνω το γιο μου απλά είπα θέλω να κάνω παιδί. Στην εποχή μας είναι πολύ δύσκολο να περιμένεις την ιδανική σχέση για να προχωρήσεις. Η αδικία με κάνει να κλαίω πάρα πολύ. Οι φόνοι των παιδιών και οι γυναικοκτονίες με ταράζουν πολύ. Έχω κλάψει πολύ γι’ αυτά».

«Παλιότερα μου είχαν γίνει σοβαρές προτάσεις για talent show. Ήμουν πολύ επιφυλακτική. Σήμερα θα ήμουν πιο ανοιχτή στο να συμμετέχω σε talent show. Ο κόσμος έχει πια κριτήριο, όπως και οι συνάδελφοί μου τοποθετούνται πιο σωστά.

Η μουσική βιομηχανία, όπως το λέει και η ίδια η λέξη, είναι στρεβλωτική της τέχνης. Όταν η τέχνη γίνεται βιομηχανία, το ένα αντικρούει το άλλο. Εγώ ήμουν ακριβώς στη μέση γιατί οι “εμπορικοί” καλλιτέχνες με θεωρούσαν «ποιοτική» και οι “ποιοτικοί” καλλιτέχνες με θεωρούσαν “εμπορική”. Αυτό είναι το πιο αστείο που μπορεί να συμβεί στην καριέρα ενός καλλιτέχνη», ανέφερε λίγο αργότερα ενώ κλείνοντας δήλωσε:

«Υπήρξαν περίοδοι στη ζωή μου που δυσκολεύτηκα οικονομικά. Τώρα με τον κορωνοϊό τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Δεν ήξερε κανείς τι θα συμβεί».

Λίγα λόγια για την Ηρώ

Έχει σπουδάσει πιάνο και έχει πτυχίο αρμονίας. Επίσης έχει σπουδάσει και Νοσηλευτική. Ξεκίνησε να εργάζεται σε μπουάτ στην Πάτρα για 3,5 χρόνια και στη συνέχεια πήγε στην Αθήνα όπου και δούλεψε στο Νέο Ψυχικό παίζοντας πιάνο και τραγουδώντας.

Η πρώτη της δισκογραφική συμμετοχή ήταν με τον Νίκο Λαρυγγάκη στον δίσκο “Άτακτο παιδί” και στη συνέχεια κυκλοφόρησε ο πρώτος της προσωπικός δίσκος με τίτλο “Άτιμα τα πράγματα”.

Στη συνέχεια έκανε το δίσκο “Έτσι είμαι εγώ”, ο οποίος είχε 11 κομμάτι και κυκλοφόρησε από την Virgin Records.

Το 2001 κυκλοφορεί το άλμπουμ με τίτλο “Απογείωση” και πάλι από την Virgin Records. Το χειμώνα του 2001 εμφανίζεται στο “Φως” μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Ελένη Πέττα.