Ευγενία Δημητροπούλου: Τα πρώτα της λόγια μετά από την διαδικασία υιοθεσίας της κορούλας της από την Αφρική

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά σε ένα τέτοιο ταξίδι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ευγενία Δημητροπούλου: Τα πρώτα της λόγια μετά από την διαδικασία υιοθεσίας της κορούλας της από την Αφρική

Η Ευγενία Δημητροπούλου είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό πως έγινε για πρώτη φορά μητέρα καθώς πήρε την μεγάλη απόφαση να υιοθετήσει την κορούλα της από την Σιέρρα Λεόνε (Δείτε εδώ την πρώτη της τρυφερή ανάρτηση).

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή «DOT» για το πως αποφάσισε να κάνει αυτό το βήμα. Από την άλλη δεν δίστασε να αναφέρει και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο σκοπός μας ήταν να αλλάξουμε το ρου της ιστορίας ενός παιδιού, όπου και αν γεννήθηκε, όποιο χρώμα και να έχει, όπως και να είναι τα μαλλιά του.

Ομολογώ ότι ζήτησα το τηλέφωνο επικοινωνίας της προηγούμενης μαμάς, είναι η Μάρθα και ο Θανάσης που έχουν πάρει ήδη δύο παιδάκια, είναι οι μοναδικοί Έλληνες που ήταν πριν από μας. Όχι απλώς επικοινωνήσαμε, είναι και η νονά της εννοείται.

Εγώ αυτή τη στιγμή μιλάω με όλον τον κόσμο που κατεβαίνει κάτω για να υιοθετήσει ένα παιδί ή θα κατεβούν και το θεωρώ κάπως μία συνέχεια. Γίνεται μια αλυσίδα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά σε ένα τέτοιο ταξίδι. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί, ήμασταν πολύ οργανωμένοι και ταυτόχρονα ήταν σαν ένα χέρι να σου έδινε μια λύση.

Έρχεται δικηγόρος και σου λέει ότι βρέθηκε ένα παιδί. Την είδαμε, εγώ έλεγα «έγινα μάνα» μόνη μου, πού να το πω; Χωρίς καμία κοιλιά. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι η μισή μου καρδιά κόπηκε και πήγε σε ένα πλάσμα που δεν έχω αγκαλιάσει, δεν έχω δει από κοντά, δεν έχω μυρίσει και εκεί χτυπάει η καρδιά σου σε αυτό το πλάσμα».

Οι δηλώσεις της Ευγενίας Δημητροπούλου

Τι έλεγε σε παλιότερες δηλώσεις η Ευγενία Δημητροπούλου

Στην δημοσιογράφο Γεωργία Ευσταθίου και την κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε συνέντευξη η Ευγενία Δημητροπούλου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιθυμία της να γίνει μητέρα καθώς υπάρχουν σκέψεις και για μια υιοθεσία.

«Δεν αγχώθηκα στην ιδέα του γάμου, είπα το ζούμε. «θα ήθελα πολύ να γίνω μαμά» και συμπλήρωσε «Η υιοθεσία θα μπορούσε να είναι και πρώτη μου επιλογή, για μένα δεν υπάρχει διαφορά στο γεννάω εάν παιδιά ή υιοθετώ εάν παιδί».