Πρασινομάτης και με παιδί - Αυτός είναι ο κούκλος γιος του Παύλου Χαϊκάλη, Γιώργος

Απέχει εντελώς από τα φώτα της δημοσιότητας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρασινομάτης και με παιδί - Αυτός είναι ο κούκλος γιος του Παύλου Χαϊκάλη, Γιώργος

Μπορεί ο Παύλος Χαϊκάλης να απασχολεί ιδιαίτερα τα media μετά τις δημόσιες καταγγελίες προς το πρόσωπο του για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, ωστόσο, ουδέποτε έχει απασχολήσει με τον γιο του, Γιώργο, ο οποίος θέλει να κρατάει χαμηλό προφίλ από την τηλεόραση.

Ο ηθοποιός λοιπόν που το έχει σεβαστεί αυτό, σπανίως μιλάει για το γιο του, ενώ ελάχιστες είναι και οι φορές που τον έχουμε δει σε κάποια δημόσια έξοδο.

Αυτός είναι ο γιος του Παύλου Χαϊκάλη

Τον Γιώργο Χαϊκάλη σε μια από αυτές τις σπάνιες εμφανίσεις, τον είχαμε δει στον πολιτικό γάμο του πατέρα του με την τελευταία σύζυγό του, με την οποία ωστόσο χώρισαν λίγο αργότερα.

Ο Γιώργος είναι 31 ετών σήμερα, ενώ πριν περίπου δυο χρόνια έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς.

Παύλος Χαϊκάλης γιος

Οι πρώτες δηλώσεις του Χαϊκάλη μετά την απόφασή του να φύγει από την Αθήνα

Δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Πέμπτης (17/2) ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για πρώτη φορά για τη νέα ζωή που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό μακριά από την Αθήνα, στο χωριό του.

Όπως αποκάλυψε έχει πρόταση για μία παράσταση στο Ηρώδειο το καλοκαίρι, αλλά προς το παρόν δεν έχει αποφασίσει.

«Έχω φύγει εδώ και ένα μήνα και κάτι και είμαι στο Κατάκολο της Ηλείας. Την είχα πάρει καιρό αυτήν την απόφαση, γιατί θέλω να αλλάξω τρόπο ζωής. Καμία σχέση με όσα έχουν γίνει.

Το καλοκαίρι έχω συζήτηση για μια παράσταση στο Ηρώδειο, αλλά το σκέφτομαι. Τώρα είμαι σε πρόβες σε ερασιτεχνικό θίασο. Υπήρξε πρόβλημα υγείας ενός παιδιού και μου ζήτησαν να τον αντικαταστήσω για να μη διαλυθεί η δουλειά. Θα κάνω κάποιες παραστάσεις στον Πύργο για 15 ημέρες, είναι ωραία εμπειρία και με ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Περπατάω στην παραλία, κάνω βόλες στην αμμουδιά, με φίλους, είμαι σε φάση αποτοξίνωσης και είμαι πάρα πολύ ωραία εδώ κάτω. Υπάρχει ανθρωποφαγία, αλλά κάποια στιγμή όλα θα βγουν στο φως», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.