Και επίσημα στο Open η Μάριον Μιχελιδάκη - Η ανακοίνωση του σταθμού

Τι εκπομπή θα αναλάβει;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Και επίσημα στο Open η Μάριον Μιχελιδάκη - Η ανακοίνωση του σταθμού

Μεγάλο «σούσουρο» έχει γίνει τον τελευταίο καιρό γύρω από το τηλεοπτικό μέλλον της Μάριον Μιχελιδάκη. Έτσι για να δοθεί οριστικό τέλος στις φήμες, το Open πριν από λίγη ώρα εξέδωσε την επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας τους.

H είδηση ότι η παρουσιάστρια θα πάει από την ΕΡΤ στο Open έχει γίνει γνωστή εδώ και αρκετό καιρό, και μάλιστα, πήρε κα μία σύντομη αναβολή η πρεμιέρα της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει η εκπομπή της θα λέγεται «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον».

Η ανακοίνωση του Open για τη Μάριον Μιχελιδάκη

Το OPEN, με ιδιαίτερη χαρά, καλωσορίζει στο δυναμικό του τη Μάριον Μιχελιδάκη.

Μία έμπειρη δημοσιογράφο, που συνδυάζοντας την αυθεντικότητα, την πολυδιάστατη προσέγγιση, την ψύχραιμη αλλά πάντα ανθρώπινη και ζεστή οπτική, τη διεισδυτική ανάλυση και το εύστοχο σχόλιο, έχει διανύσει μία διαρκώς εξελισσόμενη και επιτυχημένη πορεία στην ελληνική τηλεόραση.

Η Μάριον Μιχελιδάκη με την αγάπη της για τη ζωή και όσα συμβαίνουν γύρω μας, τη γήινη, φρέσκια και οξυδερκή ματιά της και τη θετική της διάθεση, έρχεται να ενισχύσει το πρόγραμμα του σταθμού.

Μαζί της στην εκπομπή, θα έχει και τον Φοίβο Παπαδάκη

Μπορεί στην αρχή απλά να ήταν φήμες, ωστόσο τελικά ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη έρχεται στην τηλεόραση και συγκεκριμένα, σε εκπομπή μεσημεριανή η οποία θα είναι infontainment και κεντρική παρουσιάστρια θα είναι μια πολύ γνωστή δημοσιογράφος. Τι και αν ο ALPΗΑ τον ήθελε διακαώς, τελικά ο Φοίβος για άλλο "λιμάνι σαλπάρει"....

Σύμφωνα με την Real Life, στο OPEN θα κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο ο Φοίβος Παπαδάκης, που ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του, Γιώργου. Ο νεαρός δημοσιογράφος θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Μαρτίου στο πλευρό της Μάριον Μιχελιδάκη στην εκπομπή "Μέρα μεσημέρι με την Μάριον".

Με μεικτό περιεχόμενο infontainment, που θα αφορά σημαντικά κοινωνικά αλλά και θέματα της επικαιρότητας έως και σχολιασμό του "Survivor", η νέα εκπομπή θα δοκιμαστεί στη ζώνη 14:00 με 16:15.

Σε εκπομπή του OPEN ο Φοίβος Παπαδάκης