Έφη Ρασσιά έκανε αποκάλυψη για κίνημα #metoo: «Τελείωσε η οντισιόν και την κόλλησε στον τοίχο»

Όλα όσα αποκάλυψε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έφη Ρασσιά έκανε αποκάλυψη για κίνημα #metoo: «Τελείωσε η οντισιόν και την κόλλησε στον τοίχο»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Έφη Ρασσιά η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το κίνημα #metoo όπου συνεχίζει να απασχολεί ιδιαίτερα ενώ από την άλλη δεν δίστασε να αποκαλύψει περιστατικό που συνέβη με γυναίκα συνάδελφό της, όταν την πλησίασε ο σκηνοθέτης.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Τελείωσε η οντισιόν, πήγε να βάλει το παλτό της και την ώρα που την βοήθησε να το βάλει, την κόλλησε στον τοίχο. Όπως έκανε κίνηση να τον απωθήσει, της κλείνει το μάτι και της είπε: “Δεν το θες πολύ τον ρόλο”».

Οι δηλώσεις της Έφης Ρασσιά για το κίνημα #metoo

«Έβαλε “στοιχηματάκι” αν μπορούσε να ρίξει την ανιψιά του Ρώμα»

ηΈφη Ρασσιά μίλησε στην κάμερα του Pop Up πριν από λίγο καιρό και στην Χριστιάνα Κοχλατζή και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή.

Η «Βάλια» από το Καφέ της Χαράς -αυτή είναι η ημερομηνία του τελευταίου επεισοδίου- μίλησε φυσικά για τον θείο της, Χάρη Ρώμα, αλλά και για τα λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν στις σχέσεις της.

«Δεν περίμενα ότι θα γινόταν ξανά το Καφέ της Χαράς. Όταν μου το είπε ο Χάρης, ήρθε στο θέατρο να με δει, για να διαπιστώσει μαζί με τον σκηνοθέτη της σειράς, αν τα λέω. Στην οικογένειά μου υπάρχει αγάπη, αλλά δεν χαριζόμαστε.

Εγώ γι’ αυτό εμπιστεύτηκα τον Χάρη, επειδή αν πίστευε ότι θα έβαζα τη δουλειά του σε κίνδυνο, θα μου έλεγε “άστο”. Δεν θα υπήρχε θέμα. Με πίστεψε και γι’ αυτό τον ευχαριστώ. Με πίστεψε σε μια φάση που εγώ δεν πίστευα στον εαυτό μου.

Δεν είναι κακός σύμβουλος η απειρία στον έρωτα; Εκεί κι αν έχω δυσάρεστη εμπειρία. Ήταν “στοιχηματάκι” αν μπορούσε να ρίξει την ανιψιά του Ρώμα. Το κατάλαβα εγκαίρως, αλλά είχα αρχίσει να δένομαι».

Έφη Ρασσιά για την προσωπική της ζωή