Φέρνει δάκρυα στα μάτια - Η σπαρακτική ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη

Για τον πόλεμο στην Ουκρανία! «Όπως μου είπε, κλαίγοντας με λυγμούς...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φέρνει δάκρυα στα μάτια - Η σπαρακτική ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη

Μια πολύ σπαρακτική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σία Κοσιώνη αναφορικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία. Η κατάσταση στην χώρα είναι τραγική με τους νεκρούς να αυξάνονται και στην Ελλάδα διάφοροι φορείς και όχι μόνο, κάνουν προσπάθειες να μαζευτούν τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης αλλά και χρήματα για να σταλθούν στους ανθρώπους που μέσα σε μια νύχτα έγιναν πρόσφυγες.

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την εμπειρία της, όταν συνάντησε μια γυναίκα Ουκρανικής καταγωγής που έχει δυο γιους στον πόλεμο και δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους. Παρόλα αυτά βρήκε την δύναμη και πήγε μια τσάντα γεμάτη κάλτσες για τους στρατιώτες στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Όλοι μαζί μπορούμε.

Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη

«Αυτή η γυναίκα είναι από την Ουκρανία. Έχει εκεί δυο γιους. Και οι δυο πολεμούν. Ούτε ξέρει πού βρίσκονται ούτε τους βρίσκει σε κανένα τηλέφωνο. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του @oloi_mazi_boroume έφερε μια τσάντα γεμάτη κάλτσες για τους στρατιώτες, όπως μου είπε, κλαίγοντας με λυγμούς. Αυτά...», έγραψε χαρακτηριστικά.

"Τσακίζει" κόκαλα το σπαρακτικό κλάμα μικρού παιδιού που περπατά μόνο προς τα σύνορα

Σε σοκ παραμένει ο πλανήτης μετά από τις ραγδαίες εξελίξεις στον πόλεμο της Ουκρανίας έπειτα από την εισβολή της Ρωσίας καθώς αυτή είναι η 13η ημέρα. Τις τελευταίες ώρες ωστόσο, οι χρήστες των social media έχουν συγκινηθεί όσο τίποτα άλλο με το σπαρακτικό κλάμα ενός μικρού παιδιού το οποίο προσεγγίζει περπατώντας τη συνοριακή γραμμή της Ουκρανίας με την Πολωνία.

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει "τσακίσει" κόκκαλα, ωστόσο μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν είχε κάπου συγγενείς και είχε αποκοπεί από αυτούς ή βρισκόταν μόνο του στο σημείο, έχει μαζί του μόνο ένα λούτρινο παιχνίδι και μια μικρή τσάντα.

Οι γονείς του, όπως είπε στις Αρχές, έμειναν στην Ουκρανία, ωστόσο είχαν δώσει οδηγίες στον 11χρονο πως θα καταφέρει να φτάσει στα σύνορα, με τον μικρό ήρωα να περνάει μέσα από δεκάδες αντιξοότητες και στο τέλος να τα καταφέρνει.