«Αχ το παλιό μου γειτονάκι...» - Η δημόσια αναφορά της Ελένης Μενεγάκη στον Γιώργο Παπαδάκη

Του έστειλε τα φιλιά της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Αχ το παλιό μου γειτονάκι...» - Η δημόσια αναφορά της Ελένης Μενεγάκη στον Γιώργο Παπαδάκη

Η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της επέστρεψαν στον τηλεοπτικό αέρα μετά την μικρή διακοπή που είχαν για την Καθαρά Δευτέρα (δείτε εδώ πώς την πέρασε η παρουσιάστρια) και έτσι μεταξύ άλλων έστειλε τα φιλιά της στον Γιώργο Παπαδάκη.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος της εξήγησε πως βρέθηκε με τον Γιώργο Παπαδάκη την Καθαρά Δευτέρα και επί τη ευκαιρία του ζήτησε να δώσει φιλιά στην Ελένη Μενεγάκη.

Η αναφορά της Ελένης Μενεγάκη στον Γιώργο Παπαδάκη

«Εμένα μου ήρθε ο χαρταετός στο καπό. Πήγα για φαγητό και ήταν εκεί και ο Γιώργος Παπαδάκης και μου είπε να δώσω χαιρετισμούς στο κορίτσι του», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Αχ ο Γιωργάκης μου, το γειτονάκι μου το παλιό, το αγαπημένο, πολλά φιλιά και από εμένα, από καρδιάς!», είπε η παρουσιάστρια.

Έκτακτη εξέλιξη για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει φέρει πολλές αλλαγές στο πρόγραμμα της τηλεόρασης. Έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές έχουν κάνει την εμφάνισή τους και κάποια πιο "Happy" προγράμματα, δηλαδή πιο ψυχαγωγικά για κάποιες ημέρες δεν βγήκαν στον αέρα. Ανεπηρέαστη όπως φαίνεται δεν έμεινε και η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega, Ελένη.

Όπως έγινε γνωστό η εκπομπή της από εδώ και στο εξής θα ολοκληρώνεται νωρίτερα και όχι στις 15:50.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της εκπομπής της το μεσημέρι της Τετάρτης 2/3 μισή περίπου ώρα νωρίτερα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κλείνουμε νωρίτερα. Αυτό το διάστημα θα κλείνουμε νωρίτερα. Θα κλείνουμε αυτή την ώρα κάθε μέρα. Για όσο χρειαστεί. Πολλά φιλιά. Εμείς θα τα πούμε αύριο».