Oι δημόσιες ευχές της Εβελίνας Παπούλια στην κόρη της - «Σε λατρεύω καρδιά μου»

Μαμά και κόρη είναι αχώριστες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Oι δημόσιες ευχές της Εβελίνας Παπούλια στην κόρη της - «Σε λατρεύω καρδιά μου»

Η Εβελίνα Παπούλια έκανε ένα συγκινητικό post στο Instagram ανήμερα της γιορτής της γυναίκας. Φαίνεται πως η χαρά είναι διπλή για την ηθοποιό, αφού δεν γιορτάζει απλά την ύπαρξη της ως γυναίκα αλλά και την κόρης της Αφροδίτη Λιάντου. Η νεαρή ηθοποιός φαίνεται να είναι πολύ αγαπητή, καθώς δε δέχεται μόνο από τη μαμά της ευχές, μιας και οι εκπλήξεις στο πρόσωπό της είναι συχνές!

Με μια φωτογραφία στο Instagram ευχήθηκε λοιπόν η Παπούλια με πολύ τρυφερά λόγια στην κόρη της καθώς στη συνέχεια θέλησε να ευχηθεί και στην μητέρα της, λόγω της σημερινής γιορτής.

Η ανάρτηση της Εβελίνας Παπούλια για τα γενέθλια της κόρης της και τη γιορτή της γυναίκας

«Το μωρό μου @aphrodite_liantou είναι πια γυναίκα!! Χρόνια πολλά και καλά ζωή μου…γεμάτα δικαιοσύνη αγάπη σεβασμό ισότητα δύναμη και ελευθερία ! Σε λατρεύω καρδιά μου!! Περηφάνια μου ! Μαμά μου χρόνια πολλά!!!! Χωρίς εσένα ( και τον μπαμπά ) δεν θα υπήρχαμε», έγραψε η Εβελίνα Παπούλια.

Λίγα λόγια για τη ζωή της Εβελίνας Παπούλια - Πότε γέννησε την κόρη της

Η Εβελίνα (Ευαγγελία) Παπούλια (Αθήνα, 25 Μαρτίου 1971) είναι Ελληνίδα ηθοποιός της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και του θεάτρου. Από 6 ετών παρακολουθούσε εντατικά μαθήματα χορού. Το 2003 ξεκίνησε τη σχέση της με τον σκηνοθέτη Παναγιώτη Κράββα. Παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2008 στη Σκωτία, αλλά χώρισαν μόλις ένα μήνα μετά.

Το 1989 μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για μεταπτυχιακές σπουδές στο χορό στη σχολή χορού The Martha Graham School of Contemporary Dance. Ταυτόχρονα παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στο The Lee Strasberg Theater Institute και πήρε μέρος σε διάφορα θεατρικά έργα, όπως το West Side Story (1993) ενώ συμμετείχε και στο Omega Dance Company.

Μην καταφέρνοντας να πάρει αμερικανική υπηκοότητα, όπως πραγματικά ήθελε, γύρισε στην Ελλάδα και άρχισε να εμφανίζεται σε διάφορες σειρές στην τηλεόραση. Είναι ιδιαίτερα γνωστή για το ρόλο της στην κωμική σειρά Δύο ξένοι, όπου υποδύθηκε το ρόλο μιας τηλεπαρουσιάστριας η οποία συνδέεται ερωτικά με έναν άντρα κλασικής παιδείας.

Eβελίνα Παπούλια

Έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο με την ταινία Safe Sex του 1999, μαζί με έναν πολύ μεγάλο αριθμό γνωστών καλλιτεχνών, καθώς και στις ταινίες Ένας κι ένας, Νύφες του Παντελή Βούλγαρη και Guilt (2009) του Βασίλη Μαζωμένου.

Συνέχισε με διάφορες δουλειές στη θεατρική και μουσική σκηνή. Σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στο ροκ μιούζικαλ Hedwig and the Angry Inch. Τη διετία 2006-2007 και 2007-2008 συμμετείχε στη κριτική επιτροπή του talent show του Mega So you think you can dance μαζί με τον Πάνο Μεταξόπουλο και τον Μιχάλη Ναλμπάντη, στο οποίο διαγωνίζονταν χορευτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Συμμετείχε με την Άννα Βίσση στη ροκ όπερα Δαίμονες, στον ρόλο της Λόα, στο θέατρο Παλλάς.