Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Πάολα - Η εμφάνιση στο μαγαζί του συντρόφου της

Ντυμένη με αποκριάτικη στολή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Πάολα - Η εμφάνιση στο μαγαζί του συντρόφου της

Μπορεί κατά καιρούς να έχουν ακουστεί πολλά για την προσωπική ζωή της Πάολα και να της έχουν χρεώσει διάφορες σχέσεις, ωστόσο η αγαπημένη τραγουδίστρια φαίνεται πως βρήκε το λιμάνι της στα μάτια ενός γοητευτικού επιχειρηματία.

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό και όλα δείχνουν πως είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Μάλιστα, το Σαββατοκύριακο της αποκριάς, η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε μασκαρεμένη στο μαγαζί του συντρόφου της προκειμένου να διασκεδάσει.

Η εκπομπή Πρωινό μάλιστα έδειξε και μία φωτογραφία που τράβηξε από την έξοδό της η Πάολα στο πλευρό ενός θαυμαστή της.

Η Πάολα στο μαγαζί του συντρόφου της

Το νέο της επαγγελματικό βήμα

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη για τα δυσάρεστα της Πάολα, η τραγουδίστρια έρχεται να βάλει "φωτιά" στις Αθηναϊκές πίστες. Από 11 Μαρτίου θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα... να διασκεδάζει το κοινό με τις επιτυχίες της.

Η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκκος συναντιούνται στο Φωταέριο σε μια συνεργασία που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της νυχτερινής ζωής της Αθήνας.

Η Πάολα, η πιο σημαντική ερμηνεύτρια της γενιάς της, θα καθηλώσει το κοινό με τις επιτυχίες της, τις δυναμικές ερμηνείες της και την εκρηκτική παρουσία της επί σκηνής.
Ο Στέλιος Ρόκκος, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης με τις διαχρονικές επιτυχίες του αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό με τη ροκ διάθεση του και τις ανατρεπτικές μουσικές του.

Ρόκκος Πάολα Φωταέριο

Η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκκος από την Παρασκευή 11 Μαρτίου σας περιμένουν στο ανανεωμένο Φωταέριο -τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα- για όμορφες βραδιές γεμάτες κέφι και αγαπημένα τραγουδια σε ένα πρόγραμμα που θα προκαλέσει αίσθηση.

Ραντεβού κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Φωταέριο με Πάολα και Στέλιο Ρόκκο.