11 χρόνια νεότερος και κούκλος - Η νέα σχέση που χρεώνουν στην Πάολα μετά τον Πυργίδη

Τι συμβαίνει τελικά με την προσωπική ζωή της τραγουδίστριας;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
11 χρόνια νεότερος και κούκλος - Η νέα σχέση που χρεώνουν στην Πάολα μετά τον Πυργίδη

Πολύς λόγος φαίνεται πως έχει γίνει τον τελευταίο καιρό γύρω από την προσωπική ζωή της Πάολα μιας και πριν λίγο καιρό σχολιάστηκε έντονα πως βρίσκεται σε σχέση με τον Δημήτρη Πυργίδη, κάτι που ωστόσο διέψευσε ο πρώην παίκτης του Big Brother.

Αυτή τη φορά, τα δημοσιεύματα χρεώνουν στην Πάολα μία νέα σχέση με έναν άνδρα ο οποίος είναι 11 χρόνια νεότερος και κούκλος.

Αυτός είναι ο άνδρας που ακούστηκε πως έχει σχέση με την Πάολα

Ο λόγος για τον Γιάννη Αρβανιτίδη, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ, House of Fame την προηγούμενη σεζόν.

Ο Γιάννης Αρβανιτίδης μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας (4/10) στην εκπομπή Love it και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα σε εκείνον και την Πάολα.

«Την πρώτη μέρα που βγήκα από το House of Fame έπαθα σοκ όταν είδα ότι ο κόσμος με αναγνωρίζει. Στην αρχή του παιχνιδιού ο κόσμος είχε μια αρνητική γνώμη για μένα. Η Πάολα είναι απλή και λαμπερή. Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα, εγώ έχω σχέση», είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός τραγουδιστής.

Ποιος είναι ο Γιάννης Αρβανιτίδης

Ο Ιωάννης Αρβανιτίδης είναι 28 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ξάνθη, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια μένει στην Θεσσαλονίκη. Το πρώτο τραγούδι που ερμήνευσε σε κοινό ήταν το «Ψίθυροι Καρδιάς» στην ταβέρνα του παππού του. Εργάζεται από τα 14 του και έχει περάσει απ’ όλα τα πόστα ενός νυχτερινού μαγαζιού.

Προσέχει πολύ την εξωτερική του εμφάνιση γιατί όπως λέει, μετράει πολύ. Μέχρι τα 17 του ήταν υπέρβαρος και ύστερα από μεγάλο αγώνα, έχασε σχεδόν 40 κιλά για να φαίνεται και να αισθάνεται καλύτερα. Ο Ιωάννης Αρβανιτίδης πήγε στις Ειδικές Δυνάμεις όπου εκεί γεννήθηκε η αγάπη του για την γυμναστική με την οποία ασχολείται επαγγελματικά.

Δηλώνει ευαίσθητος και φιλόδοξος ενώ στον έρωτα ομολογεί πως έχει πληγώσει… ενώ δεν έχει πληγωθεί ποτέ.
Ο λογαριασμός του Ιωάννη Αρβανιτίδη στο Instagram είναι @ioannis_arvanitidis κι έχει 7.916 followers.

 House of Fame το βιογραφικό του Ιωάννη Αρβανιτίδη