Αθηνά Οικονομάκου: Μας συστήνει τον μπαμπά της - Το σπάνιο βίντεο στο Instagram

Η βόλτα στην παραλία

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Μας συστήνει τον μπαμπά της - Το σπάνιο βίντεο στο Instagram

Τα γενέθλιά της είχε εχθές 7/3 η Αθηνά Οικονομάκου, ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας, και πρωτού γιορτάσει τα 36 της χρόνια, η ίδια θέλησε να βρεθεί μαζί με την οικογένειά της στην παραλία του Σχινιά για να πετάξει τον δικό της χαρταετό. Μαζί τους ήταν και ο πατέρας της επιχειρηματίας και ηθοποιού, Διονύσης, στον οποίο η ίδια έχει αδυναμία.

Η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε ένα σχετικό Instastory στον λογαριασμό της, στο οποίο μπορούμε να δούμε καθαρά τον μπαμπά της να ετοιμάζεται να ανυψώσει τον χαρταετό που είχαν επιλέξει όλοι μαζί.

Η Αθηνά Οικονομάκου με τον μπαμπά της Διονύση

Αθηνά Οικονομάκου: Μας συστήνει τον μπαμπά της

Οι δηλώσεις της Αθηνάς Οικονομάκου για τις εγκυμοσύνες της

Το μεσημέρι της Τετάρτης 16/02 η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι». Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα καθώς δεν δίστασε να αναφερθεί και για το δυο της παιδάκια ενώ από την άλλη αποκάλυψε το πως ήταν οι εγκυμοσύνες της. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες είχε πραγματοποιήσει ένα οικογενειακό ταξίδι στο εξωτερικό.

«Μέχρι τώρα τα πάνε πολύ καλά, είναι πολύ τρυφερός μαζί της, την αγκαλιάζει, τη φιλάει, αλλά τώρα που η μικρή έχει αρχίσει λίγο και εκφράζεται τον βλέπω λίγο πιο προβληματισμένο. “Σου λέει δεν είναι κουκλάκι για πάντα, δεν θα μείνει έτσι”. Είμαι πιο ήρεμη με τη Σιέννα και απολαμβάνω την κάθε στιγμή μαζί της».