Ιωάννα Μαλέσκου: Μας συστήνει την οικογένειά της - Οι φωτογραφίες με τον μπαμπά και τον αδερφό της

Στιγμές ηρεμίας για την παρουσιάστρια στο πατρικό της

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: Μας συστήνει την οικογένειά της - Οι φωτογραφίες με τον μπαμπά και τον αδερφό της

Εκτός αέρα είναι για αυτή την εβδομάδα η εκπομπή της Ιωάννα Μαλέσκου Love it, μετά από ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού, η οποία δίνει την θέση της στην έκτακτη επικαιρότητα σχετικά με τις εξελίξεις που συμβαίνουν αυτή την στιγμή με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η ξανθιά παρουσιάστρια λοιπόν αποφάσισε να εκμεταλλευτεί αυτό το ''διάλειμμα'' από την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις και να επισκεφθεί την οικογένειά της στην Πρέβεζα. Εχθές 7/3 μας γνώρισε για πρώτη φορά τον πατέρα της, ενώ σήμερα 8/3, μας σύστησε τον αδερφό της ο οποίος έχει, μάλιστα, τα γενέθλιά του.

Η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε μέσα από το post της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, να ευχηθεί στον αδερφό της. Τι λέτε εσείς, μοιάζουν καθόλου;

Γενέθλια για τον αδερφό της Ιωάννας Μαλέσκου

«Σήμερα δεχόμαστε και οι δυο μας χρόνια πολλά, αδερφέ μου! Εσύ για τα γενέθλιά σου κι εγώ για την
Ημέρα της Γυναίκας! Μπορεί να μην τα λέμε συχνά από κοντά, αλλά βλέπουμε κι οι δυο με το ίδιο βλέμμα τον ορίζοντα. Να σε χαιρόμαστε “a male”», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου στην ανάρτησή της.

Δείτε την με τον μπαμπά της:

Η αλλαγή στο look της Ιωάννας Μαλέσκου

Από πέρυσι τον Σεπτέμβρη, η Ιωάννα Μαλέσκου μπήκε στην καθημερινότητά της με την εκπομπή Love it, στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ. Από εκείνη τη μέρα, η παρουσιάστρια έχει κάνει διάφορες αλλαγές στα μαλλιά της, κρατώντας πάντα βέβαια το ξανθό χρώμα.

Μπορεί οι εξελίξεις με το τηλεοπτικό της μέλλον να τρέχουν, ωστόσο η ίδια θέλησε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή και να ανανεώσει σημαντικά το look της.

Έτσι, η Ιωάννα Μαλέσκου, πήρε τη γενναία απόφαση να κόψει αρκετά κοντά τα μαλλιά της και να υιοθετήσει το καρέ.