Σάκης Κατσούλης: «Γιατί πρέπει να έχω την Μαριαλένα Ρουμελιώτη συνέχεια μαζί μου;»

Τι δήλωσε ο νικητής του Survivor στο Total Blackout

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάκης Κατσούλης: «Γιατί πρέπει να έχω την Μαριαλένα Ρουμελιώτη συνέχεια μαζί μου;»

Το βράδυ Τρίτης (9/3) παρακολουθήσαμε ένα από τα πιο ανατρεπτικά παιχνίδια διασκέδασης της ελληνικής τηλεόρασης, το Total Blackout, με παρουσιαστή τον Αναστάσιο Ράμμο, ο οποίος υποδέχτηκε, μεταξύ άλλων, τον πρώην νικητή του Survivor, Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Το παιχνίδι παίζεται στο απόλυτο σκοτάδι και οι συμμετέχοντες δεν μπορούν να δουν απολύτως τίποτα, ενώ οι τηλεθεατές τους παρακολουθούν μέσα από τις κάμερες υψηλής τεχνολογίας.

Η δήλωση του Σάκη για την Μαριαλένα

Το αγαπημένο μας ζευγάρι φυσικά τράβηξε τα βλέμματα στο χθεσινό επεισόδιο, και οι δυο τους κατάφεραν παρά το σκοτάδι να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να βρουν, όσα έπρεπε, παρά τον έντονο φόβο της Μαριαλένας.

Στην αρχή του παιχνιδιού ωστόσο, ο Σάκης σχολίασε με αιχμηρότητα την παρουσία της κοπέλας του στο πλευρό του. «Γιατί πρέπει να έχω παντού δίπλα μου την Μαριαλένα;» δήλωσε. Μην ξεχνάμε επίσης ότι πριν λίγες μέρες, το ζευγάρι αρνήθηκε να απαντήσει στην Εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για το αν είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους.

O Αναστάσιος Ράμμος έκανε on air πρόταση στη Ναταλία Γερμανού για το Total Blackout

Λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα του Total Blackout, ο παρουσιαστής Αναστάσιος Ράμμος εμφανίστηκε στην εκπομπή Καλύτερα δεν Γίνεται και δε δίστασε να κάνει μία πρόταση στη Ναταλία Γερμανού.

«Του Νίκου Κοκλώνη νομίζω ήταν η ιδέα για να παρουσιάσω εγώ. Ήταν μεγάλο ρίσκο γιατί εγώ φοβήθηκα στην αρχή, είχα πολύ άγχος. Στο δεύτερο επεισόδιο ήμουν πιο cool», είπε αρχικά ο Αναστάσιος Ράμμος, ενώ ζήτησε από την παρουσιάστρια να του γράψει ένα τραγούδι.

Η Ναταλία Γερμανού λοιπόν πάνω στην κουβέντα του είπε: «Μου αρέσει πάρα πολύ η φωνή σου».

«Αν σου υποσχεθώ ότι δεν θα έχει κατσαρίδες θα έρθεις;», ρώτησε ο τραγουδιστής και παρουσιαστής. H Ναταλία Γερμανού θέλησε να μάθει με ποιον θα είναι ζευγάρι και έτσι ο Αναστάσιος Ράμμος της απάντησε: «Με την Άννα Βίσση».

«Άμα είναι και η κουμπάρα μου έρχομαι», του είπε η Ναταλία Γερμανού.