Αρνήθηκαν να απαντήσουν σε ερώτηση του Super Κατερίνα Μαριαλένα και Σάκης - Το έβαλαν στα πόδια

Αδιανόητο περιστατικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αρνήθηκαν να απαντήσουν σε ερώτηση του Super Κατερίνα Μαριαλένα και Σάκης - Το έβαλαν στα πόδια

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκαναν το πρωί της Τρίτης (8/3) ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι μεταξύ άλλων μίλησαν για τον νέο κύκλο του Survivor.

Όταν ωστόσο η κουβέντα πήγε στο αν πρόκειται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, όχι απλά δεν απάντησε αλλά έφυγαν βιαστικά (δείτε εδώ σε ποια εκπομπή θα τους δούμε απόψε).

Η αντίδραση του Σάκη και της Μαριαλένας στην ερώτηση για τον γάμο

«Το βλέπουμε φυσικά και το βλέπουμε το Survivor αλλά όσο προλαβαίνουμε. Είχα πει ότι το φαβορί είναι ο Άρης Σοϊλέδης. Ένα μήνα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, όταν είχε ακουστεί αρχικά το όνομά του, είχα πει ότι θα είναι το φαβορί», είπαν αρχικά.

Μόλις ωστόσο ρωτήθηκαν αν κάποια στιγμή θα φάμε κουφέτα το έβαλαν στα πόδια: «Πάμε να φύγουμε», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Τεράστια αμηχανία με την ερώτηση της Καινούργιου στην Μαριαλένα για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 3/2 η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Με αφορμή, ωστόσο, μια συνέντευξη που προβλήθηκε με τον Μαύρικιο Μαυρικίου να βρίσκεται για πεντικιούρ μαζί με την αρραβωνιαστικιά του Ιλάειρα Ζήση, η παρουσιάστρια έκανε μια πολύ αδιάκριτη ερώτηση στην πρώην παίκτρια του Survivor 4.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε αρχικά την επιθυμία της να βρει και εκείνη έναν άντρα να την πηγαίνει για πεντικιούρ και να της κρατάει το χέρι. Αμέσως μετά, λοιπόν, ρώτησε την Μαριαλένα πότε έκανε έρωτα με τον Σάκη Κατσούλη μετά την επανασύνδεσή τους.

Φυσικά, επικράτησε τεράστια αμηχανία, με την αθλήτρια να τονίζει πως μέσα στο παιχνίδι δεν έγινε τίποτα ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην πλαστική που είχε κάνει λίγο πριν μπει στο παιχνίδι.