Αγγελική Ηλιάδη: "Ζήτησα την βοήθεια ψυχιάτρου γιατί αντιμετώπισα..." - Η αποκάλυψη στο The 2night show

Το χειρουργείο, η απώλεια του πατέρα της και σημαντικότερος ρόλος της ζωής της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγγελική Ηλιάδη:

Το βράδυ της Τρίτης 8/3, η Αγγελική Ηλιάδη έδωσε μια τηλεοπτική συνέντευξη, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τον τραυματισμό της στην Φάρμα, το ριάλιτι εγκλεισμού, αλλά και το σημαντικότερο ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας. Ωστόσο, δεν ανέφερε και πολλά για τον έρωτα που δημιουργήθηκε μέσα στο ριάλιτι με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη.

Όλα όσα είπε η Αγγελική Ηλιάδη

Στο πλατό του The 2Night Show, η τραγουδίστρια τόνισε ότι η υγεία της πλέον είναι πολύ καλύτερα και πως θα χρειαστούν τουλάχιστον άλλοι δύο μήνες αποθεραπείας, παρά το χειρουργείο, ώστε να είναι πλήρως καλά. Η τραγουδίστρια ανέφερε πως έπαθε ρήξη χιαστού μέσα στη Φάρμα και περπατούσε με πατερίτσες για περισσότερο από έναν μήνα.

«Μου στοίχησε πάρα πολύ ο τραυματισμός μου, γιατί μέσα στη Φάρμα έζησα μία μοναδική εμπειρία, λάτρεψα αυτόν τρόπο ζωής, θα το ξαναέκανα», τόνισε.

Το μόνο που της έδωσε δεύτερες σκέψεις από το να συμμετέχει σε ένα παιχνίδι εγκλεισμού ήταν οι δύο της γιοι. «Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά, είναι πιο εύκολο για μία μάνα να τα αποχωριστεί για λίγο καιρό. Η μητέρα μου ήταν μαζί τους», ανέφερε και πρόσθεσε πως δεν μετάνιωσε την απόφαση της και θα το ξαναέκανε ακόμα και στο Survivor. «Θα πήγαινα στο Survivor αν μου γινόταν πρόταση. Παθιάζομαι με το κομμάτι των αγωνισμάτων, μου αρέσει και θα το τολμούσα».

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια μίλησε για την ψυχική της υγεία. «Είμαι πάντα καλά μέσα μου, ό,τι και να συμβαίνει στη ζωή μου, πάντα βρίσκω τη δύναμη, γιατί πρέπει να αντιμετωπίσω τις δύσκολες στιγμές. Νιώθω περήφανη για τον εαυτό μου, αλλά δεν τα κατάφερα μόνη μου, είχα σημαντικούς ανθρώπους δίπλα μου, μου στάθηκαν και με βοήθησαν» και πρόσθεσε «ζήτησα τη βοήθεια ψυχιάτρου, επειδή αντιμετώπιζα διαταραχή πανικού. Δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι για να πάω στη δουλειά, ήθελα άμεση λύση».

Αναφερόμενη στον ρόλο της ως μόνη μητέρα που μεγαλώνει τους γιους της η ίδια τόνισε: «Αν έπρεπε να δουλεύω κάθε βράδυ, θα το έκανα γιατί έχω δύο παιδιά. Δεν μπορεί μια μάνα να πάρει το ρόλο του πατέρα, γιατί είναι πολύ συγκεκριμένος και απαραίτητος για τα αγόρια».

Ο Γρηγόρης δεν παρέλειψε να την ρωτήσει και για τον μεγάλο χαμό που βίωσε ούσα μέσα στην φάρμα. «Είχα έναν υπέροχο πατέρα που δούλευε πολύ για να μας μεγαλώσει, μας πρόσφερε τα πάντα, μας έμαθε να αρκούμαστε στα λίγα αλλά σημαντικά. Ήταν επιθυμία του μπαμπά μου να μην ενημερωθώ για την κατάστασή του όταν χειροτέρεψε, γιατί ήξερε πόσο πολύ ήθελα να είμαι στη Φάρμα. Η μητέρα μου με ενημέρωσε για την υγεία του πατέρα μου όταν διασωληνώθηκε και η κατάστασή του ήταν πια μη αναστρέψιμη... Δεν ήμουν σε κατάσταση να γυρίσω στο σπίτι να ενημερώσω τα παιδιά μου για τον πατέρα μου, πήρα τον χρόνο μου και ξέσπασα μέσα στη Φάρμα».

Ξέσπασε η Ηλιάδη για την απώλεια του πατέρα της - «Άκουσα πράγματα που με πείραξαν»

Η Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Δευτέρας 21/02 όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 αλλά και για τον θάνατο του αγαπημένου της πατέρα που την "στιγμάτισε". Όπως είναι λογικό η γνωστή τραγουδίστρια δεν δίστασε να κρύψει την δυσαρέσκειά της.

Η ίδια ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εσείς έχετε εμπειρία από τηλεοπτικά προϊόντα, περίμενα να ξέρετε ότι αυτό που βλέπουμε στις οθόνες δεν είναι πάντα ολοκληρωμένο. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για ένα τόσο δυσάρεστο γεγονός, ένα πολύ προσωπικό γεγονός που προσωπικά δεν ήθελα να το θίξω στη Φάρμα και στα γυρίσματα.

Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παραγωγή που σεβάστηκε τις τόσο προσωπικές στιγμές μου και δε βγήκε τίποτα προς τα έξω. Αυτό όμως είναι κάτι που εσείς θα έπρεπε να το ξέρετε» ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια. Άκουσα πράγματα που με πείραξαν. Δε μπορώ να το κρύψω.

Δεν ξέρεις πώς έχει γίνει όλο το πράγμα και ποια είναι η ακολουθία των γεγονότων. Δε με πειράζει καθόλου τι μπορεί να σκεφτεί ο κόσμος έξω, όπως δεν με πειράζουν όλα αυτά που ακούω τόσα χρόνια. Από εκεί και πέρα, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν ήταν αυτή η στιγμή που έμαθα για τον θάνατο του πατέρα μου.

«Είχα μάθει για τον μπαμπά μου αρκετό καιρό, αφότου χειροτέρεψε. Είχε πει στη μητέρα μου να μην μου πει κάτι για να μη φύγω. Δεν ήξερα. Ενημερώθηκα όταν ο πατέρα μου διασωληνώθηκε και η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη.

Που σημαίνει ότι περιμέναμε να συμβεί το μοιραίο. Αυτό συνέβη. Τώρα το τι φάνηκε και τι δεν φάνηκε… Δεν είναι όλες οι δύσκολες στιγμές προς κατανάλωση του τηλεοπτικού κοινού».