Xώρισε και το ανακοίνωσε στην κάμερα του Mega Καλημέρα - "Ήταν μια κοινή απόφαση..."

Τα διέλυσαν μετά από περίπου πέντε χρόνια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Xώρισε και το ανακοίνωσε στην κάμερα του Mega Καλημέρα -

Η Έλενα Τσαγκρινού έκανε τις πρώτες δημόσιες τοποθετήσεις το πρωί της Τετάρτης 9/3 στο Μega Καλημέρα και επισημοποίησε την είδηση το χωρισμού της. Η όμορφη τραγουδίστρια δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο της, ούτε προτίμησε να κάνει έμμεσες δηλώσεις.

Δεν είναι πια στη ζωή ζευγάρι με τον Mike και νιώθει άνετα να μιλάει για αυτό. Οι δύο τους υπήρξαν πολύ αγαπημένοι και καλά μαζί για περίπου 5 χρόνια, ωστόσο αποφάσισαν από κοινού να μην συνεχίσουν ερωτικά αλλά ως δύο άνθρωποι, που κάποτε αγαπήθηκαν.

Οι πρώτες δηλώσεις της Έλενας Τσαγκρινού μετά τον χωρισμό με τον Mike

«Ήταν μια κοινή απόφαση. Αποφασίσαμε και οι δύο να συνεχίσουμε τη ζωή μας ο καθένας χωριστά και όλα καλά μεταξύ μας. Έχουμε περάσει το δύσκολο κομμάτι, κάναμε κάποιες συζητήσεις και αποφασίσαμε ότι όλα καλά. Οι σχέσεις μας θα είναι πολύ όμορφες γιατί δεν προέκυψε κάτι άσχημο, δεν υπήρξε τσακωμός», ξεκαθάρισε η Έλενα Τσαγκρινού.

«Ο κάθε άνθρωπος σου έχει προσφέρει κάτι στη ζωή σου και τον κρατάς στην καρδιά σου και τον αγαπάς, γι’ αυτά που έχετε ζήσει μαζί», ανέφερε η Έλενα Τσαγκρινού, ενώ τόνισε πως «είναι άδικο να αισθάνεσαι ότι έχει δικαιώματα σε έναν άνθρωπο με τον οποίο έχεις χωρίσει στο πως θα συνεχίσει εκείνος τη ζωή του».

H αλλαγή στο προφίλ της Τσαγκρινού μετά τον χωρισμό

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Mike φαίνεται πως έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους. Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε η είδηση για τον χωρισμό του αγαπημένου ζευγαριού και φαίνεται πως είναι οριστικό.

Η τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision 2021, λέγεται πως έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της, ενώ τις τελευταίες μέρες προχώρησε σε μία μεγάλη αλλαγή και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Εκείνος από την άλλη, έχει αποφασίσει να ξεπεράσει τον χωρισμό τους μακριά από την Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Άμστερνταμ όπου φιλοξενείται από έναν φίλο του.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια λοιπόν, αποφάσισε να αφήσει οριστικά πίσω της τη σχέση με τον Mike και έτσι διέγραψε όλες τις κοινές φωτογραφίες τους από το Instagram, αφήνοντας μόνο μία, η οποία αποτελεί συνεργασία με γνωστή εταιρεία διανομής φαγητού.

O Mike από τη μεριά του, έχει κρατήσει κάποιες φωτογραφίες με την πρώην αγαπημένη του.