«Κάντε κι έναν πόλεμο για έναν...» - Έτσι ευχήθηκε ο Αντώνης Κανάκης για τη γιορτή της γυναίκας

Τα είπε έξω από τα δόντια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Κάντε κι έναν πόλεμο για έναν...» - Έτσι ευχήθηκε ο Αντώνης Κανάκης  για τη γιορτή της γυναίκας

Ο Αντώνης Κανάκης στην βραδινή εκπομπή της Τρίτης 8/3 στο Ράδιο Αρβύλα έκανε μια συγκινητική αναφορά και ένα έντονο σχόλιο αναφορικά με την γιορτή της γυναίκας. Μπορεί το κλίμα της εκπομπής να είναι γενικά ευχάριστο λόγω της σάτιρας, ωστόσο χθες υπήρξαν συγκινητικές δηλώσεις, μιας και η ομάδα βιώνει βαρύ πένθος.

Δε μάσησε τα λόγια του ο παρουσιαστής, καθώς δε θέλησε να ευχηθεί απλά στο άλλο φύλλο αλλά να τονίσει πως οι γυναίκες είναι τόσο σημαντικές που θα πρέπει να τιμώνται καθημερινά και γίνεται αγώνας ώστε να είναι ασφαλείς!

Τα σχόλια του Αντώνη Κανάκη για τη γιορτή της γυναίκας

«Οι γυναίκες κινούν τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια. Οι μανάδες μας, οι γυναίκες μας, οι κόρες μας και έχουν τραβήξει τα πάντα. Κι αν έχουν τραβήξει τα πάντα το 2022. Ωριμάζουν οι κοινωνίες…», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης και στη συνέχεια αποκάλυψε μια συζήτηση που είχε προ ημερών με τους συνεργάτες του:

«Μιας και που ζούμε τον πόλεμο, λέγαμε ότι λίγο πιο εκεί, σε άλλες χώρες, μερικές ώρες μακριά με το αεροπλάνο, υπάρχουν γυναίκες που όταν τις βιάζουν τις λιθοβολούν μέχρι θανάτου. Λέγαμε ότι μια φορά, ένας πόλεμος, δεν έχει γίνει για έναν τέτοιο λόγο. Να πουν αφού είστε πολεμοχαρείς, κάντε κι έναν πόλεμο για έναν τέτοιο λόγο βρε αδερφέ, ή σε μέρη που σκοτώνουν παιδιά».

Το σχόλιο του παρουσιαστή για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Η αποψινή 2/3 εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα» ξεκίνησε αρκετά διαφορετικά καθώς επέλεξαν να προβάλλουν ένα βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Open, όπου μια Ουκρανή δημοσιογράφος μιλάει στον Μπόρις Τζόνσον για τον πόλεμο στην Ουκρανία καθώς οι εξελίξεις είναι δραματικές.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την προβολή του βίντεο, ο Αντώνης Κανάκης εξήγησε γιατί προβλήθηκε το συγκεκριμένο απόσπασμα καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κοιτάξτε, δεν έχουμε τη διάθεση να σας μαυρίσουμε την καρδιά, έτσι κι αλλιώς μαύρη είναι, δεν μπορούμε να τη μαυρίσουμε περισσότερο αλλά η Ουκρανή δημοσιογράφος τα είπε τόσο όμορφα και τόσο εύκολα και νιώσαμε την ανάγκη να ξεκινήσουμε σήμερα το Ράδιο Αρβύλα με αυτό το απόσπασμα»