Γη της Ελιάς: Απίστευτο βίντεο πίσω από τις κάμερες με πρωταγωνίστρια τη Δώρα Χρυσικού

Το ανέβασε ο Ανδρέας Γεωργίου!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Απίστευτο βίντεο πίσω από τις κάμερες με πρωταγωνίστρια τη  Δώρα Χρυσικού

Η Δώρα Χρυσικού υποδύεται με θαυμαστό τρόπο την Αρετή Καπερνάρου στη Γη της Ελιάς, μια γυναίκα που συχνά εκδηλώνει έντονες συμπεριφορές. Είναι γεγονός πως το σίριαλ του mega πάει πολύ καλά σε ακροαματικότητα με τον Ανδρέα Γεωργίου να έχει κερδίσει άλλο ένα στοίχημα (δείτε εδώ την αποκάλυψη του για το τέλος της σειράς).

Ο σεναριογράφος έχει καταφέρει όχι μόνο να έχει φτιάξει ένα δυνατό cast αλλά και να διατηρεί καλές σχέσεις μαζί τους εκτός γυρισμάτων. Έτσι λοιπόν, είδαμε να ''βάζει'' την Αρετή να ρίξει στην νέα σύντροφο του πρώην άντρα της, τις γνωστές κατάρες και φυσικά το αποτέλεσμα ήταν ξεκαρδιστικό!

Το τρολ βίντεο με τους ηθοποιούς από τη Γη της ελιάς

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης 9/3

Ησυχία δεν βρίσκουν, ούτε αυτή την εβδομάδα, οι ήρωες μας στην Μάνη και τη Γη της Ελιάς, καθώς από ότι φαίνεται οι στιγμές ηρεμίας στις ζωές τους είναι μετρημένες. Όπως είδαμε, οι τελευταίες εξελίξεις είναι καλές, τουλάχιστον για τον Στάθη, ο οποίος αποκατάστησε τη σχέση του με την κόρη του, χωρίς βέβαια να ξεχνά τι έχει συμβεί.

Το ακριβώς αντίθετο όμως ισχύει για την Αρετή και το Στέφανο, οι οποίοι κρατούν την εχθρική τους στάση απέναντι της με τον τελευταίο να αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα όπως τον νέο έρωτα της Μυρτάλης.

Επεισόδιο 162 – Η επιστροφή του Νικήτα στη Μάνη δίνει την ευκαιρία στη Μυρτάλη να τον φιλοξενήσει και να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί του. Σιγά σιγά το ζευγάρι αρχίζει να γνωρίζεται καλύτερα, χωρίς όμως να μοιράζεται ο ένας με τον άλλο σημαντικές πληροφορίες για την οικογένειά του.

Ο Αλέξης αγνοεί πως ο Νικήτας έχει σχέση με τη Μυρτάλη και παρεξηγείται όταν μαθαίνει πως προτιμά να φιλοξενηθεί αλλού από το να μείνει μαζί του. Παράλληλα συνεχίζονται οι εντάσεις με τη Μαργαρίτα, η οποία του επιτίθεται, θεωρώντας πως αμελεί τη φαρμακευτική του αγωγή. Ο Αλέξης, για να καλύψει τα νώτα του, της παίρνει πίσω τα κλειδιά του σπιτιού του.