Βίκυ Κάβουρα: «Φέτος δεν γιόρτασα τον Βαλεντίνο... έχω να κάνω σχέση δύο χρόνια»

Τι δήλωσε η ηθοποιός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βίκυ Κάβουρα: «Φέτος δεν γιόρτασα τον Βαλεντίνο... έχω να κάνω σχέση δύο χρόνια»

Η κάμερα του «Mega Καλημέρα» βρέθηκε σε πάρτι των Αθηνών και συνάντησε τη Βίκυ Κάβουρα, η οποία μίλησε για την προσωπική της ζωή, για τα όσα γράφονται για τις σχέσεις τις, αλλά και για τον Παντελή Καναράκη μετά τη διάλυση της συνεργασίας τους.

Οι δηλώσεις της Βίκυ Κάβουρα

«Φέτος δεν γιόρτασα τον Βαλεντίνο και γενικά έχω πολλά χρόνια να γιορτάσω. Έχω να κάνω σχέση πριν από τον κορονοϊό. Έχει υπάρξει πρώην σύντροφός μου που μου ζήτησε δώρο πίσω αλλά εντάξει, πληγωμένος ήταν ο άνθρωπος. Το έδωσα πίσω, τι να έκανα; Το πιο ακραίο που έχει γραφτεί για εμένα και με έχει ενοχλήσει είναι αυτό με τις σχέσεις που μου χρεώνουν κάθε τόσο ενώ δυσκολεύομαι τόσο πολύ να κάνω σχέση» είπε η Βίκυ Κάβουρα.

Σε άλλο σημείο, η ηθοποιός ρωτήθηκε για το πως θα αντιδρούσε αν έβλεπε στον δρόμο τον Παντελή Καναράκη με την ίδια να απαντά: «Φυσικά θα τον χαιρετούσα και θα του μιλούσα. Πολλά πράγματα με πικραίνουν αλλά μετά μου περνάει και αυτό είναι μεγάλο προσόν».

Βίκυ Κάβουρα: Θα έδινα δεύτερη ευκαιρία στην σχέση μου με τον Νίκο Οικονομόπουλο

Πολλές είναι οι φήμες το τελευταίο διάστημα που θέλουν τον Νίκο Οικονομόπουλο και πρώην σύντροφό του να είναι και πάλι μαζί. Ωστόσο, ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν! Αντιθέτως η ξανθιά καλλονή είπε πως δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσα τους.

Ωστόσο, η Βίκυ Κάβουρα σε πρόσφατη συνέντευξη της, αναφέρθηκε στον πρώην σύντροφό της με τον οποίο χώρισαν πριν από περίπου 6 χρόνια.

«Θα έδινα μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση μου με τον Νίκο Οικονομόπουλο και τέλος» είπε.