Ραφαέλα Ψαρρού: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της - Το σχόλιο του Γιώργου Καράβα

Η φωτογραφία από τις πρώτες στιγμές της ζωής της μικρής Καλλιόπης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ραφαέλα Ψαρρού: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της - Το σχόλιο του Γιώργου Καράβα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Γυναίκα, αρκετές celebrities αποφάσισαν να υμνήσουν το γυναικείο φύλο μέσω των social media. Ανάμεσα στις διάσημες και η Ραφαέλα Ψαρρού, η σύζυγός του Γιώργου Καράβα, η οποία μοιράστηκε μια πολύ προσωπική της στιγμή με την κόρη της.

Η δημοσίευση της Ραφαέλας Ψαρρού

Το post που μοιράστηκε η Ραφαέλα απαρτίζεται από δύο φωτογραφίες με την κόρη της. Η πρώτη δείχνει ένα στιγμιότυπο από τις πρώτες στιγμές της ζωής της μικρούλας, ενώ η δεύτερη απεικονίζει την μικρή Καλλιόπη στην τωρινή της ηλικία.

«Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες. Χρόνια πολλά στη δική μου αδυναμία στην κόρη μου που έχει γίνει η καλύτερή μου φίλη! Στην πρώτη φωτογραφία μόλις έχει γεννηθεί .. I love you girl ! Πάντα δίπλα σου ❤️», έγραψε στο post η Ραφαέλα Ψαρρού.

Από την μεριά του, ο Γιώργος Καράβας σχολίασε στις δυο γυναίκες της ζωής του: «Γυναικάρες μου!!! Σας λατρεύω !!!». Την αγάπη του προς την κόρη του, έχει μοιραστεί ξανά το μοντέλο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Με τη Ραφαέλα αγαπιόμαστε! Είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της μετά από...»

Σε μια ειλικρινή συνέντευξη, που παραχώρησε ο Γιώργος Καράβας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο The 2nightShow, εξέφρασε τον ατέλειωτο έρωτα του για τη γυναίκα του Ραφαέλα Ψαρρού!

Το επιτυχημένο μοντέλο διατηρεί μια πολύ όμορφη σχέση με την εξίσου κούκλα γυναίκα του, οι οποίοι και έχουν φτιάξει μια όμορφη οικογένεια και πραγματοποιούν κάθε τους όνειρο από κοινού.

Τα social media αρκεί κανείς να επισκεφτεί για να δει την ονειρεμένη ζωή, που έχουν φτιάξει, με καθημερινά στιγμιότυπα μιας αληθινής αγάπης! Σίγουρα στην μέχρι τώρα πορεία τους δεν ήταν όλα ρόδινα, ωστόσο τα καλά κρατούν περισσότερο. Στις δηλώσεις του μοντέλου, μετά την εμφάνισή στο late night show, τα λόγια καρδίας για τη Ραφαέλα άγγιξαν πολλούς!

«Με τη Ραφαέλα αγαπιόμαστε, περνάμε ωραία, είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της μετά από 10 χρόνια, την ποθώ ως γυναίκα, περνάμε ωραία και με τα παιδιά μας».

«Με καλούν για δουλειές στο εξωτερικό αλλά λόγω πατρότητας δεν μπορώ να φεύγω όπως στο παρελθόν. Είναι μία ριζική αλλαγή και δεν ξέρω τι αντίκτυπο θα έχει στα παιδιά μου».