Σε τραγική κατάσταση ο Παύλος Χαϊκάλης - Μόλις έγινε γνωστό ότι ο αδερφός του...

Ποια η κατάσταση της υγείας του αδερφού του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε τραγική κατάσταση ο Παύλος Χαϊκάλης - Μόλις έγινε γνωστό ότι ο αδερφός του...

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Παύλος Χαϊκάλης, καθώς όπως έγινε γνωστό μέσα από το Πρωινό, ο αδερφός του οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο πριν από λίγες ημέρες.

Συγκεκριμένα, πριν την επίμαχη παράσταση για την οποία έχει γίνει χαμός, ο Θανάσης Χαϊκάλης νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Πάτρας με την κατάσταση του να είναι δύσκολη.

Ο Γιώργος Γούβιας από την ιστοσελίδα patrisnews.com παρουσίασε όλο το ρεπορτάζ στο Πρωινό.

Οι πρώτες δηλώσεις του Χαϊκάλη μετά την απόφασή του να φύγει από την Αθήνα

Δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Πέμπτης (17/2) ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για πρώτη φορά για τη νέα ζωή που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό μακριά από την Αθήνα, στο χωριό του.

Όπως αποκάλυψε έχει πρόταση για μία παράσταση στο Ηρώδειο το καλοκαίρι, αλλά προς το παρόν δεν έχει αποφασίσει.

«Έχω φύγει εδώ και ένα μήνα και κάτι και είμαι στο Κατάκολο της Ηλείας. Την είχα πάρει καιρό αυτήν την απόφαση, γιατί θέλω να αλλάξω τρόπο ζωής. Καμία σχέση με όσα έχουν γίνει.

Το καλοκαίρι έχω συζήτηση για μια παράσταση στο Ηρώδειο, αλλά το σκέφτομαι. Τώρα είμαι σε πρόβες σε ερασιτεχνικό θίασο. Υπήρξε πρόβλημα υγείας ενός παιδιού και μου ζήτησαν να τον αντικαταστήσω για να μη διαλυθεί η δουλειά. Θα κάνω κάποιες παραστάσεις στον Πύργο για 15 ημέρες, είναι ωραία εμπειρία και με ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Περπατάω στην παραλία, κάνω βόλες στην αμμουδιά, με φίλους, είμαι σε φάση αποτοξίνωσης και είμαι πάρα πολύ ωραία εδώ κάτω. Υπάρχει ανθρωποφαγία, αλλά κάποια στιγμή όλα θα βγουν στο φως», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.