«Έχει μακρύ δρόμο και οι επιπλοκές είναι...» - Επειγόντως στο νοσοκομείο η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έχει μακρύ δρόμο και οι επιπλοκές είναι...» - Επειγόντως στο νοσοκομείο η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ο γιατρός της Ιωάννας Παλιοσπύρου μίλησε το πρωί της Τετάρτης 9/3 στο Πρωινό σχετικά με την εξέλιξη της υγείας της ασθενούς του. Η κοπέλα έχει αποδείξει πόσο μαχήτρια είναι, καθώς μπορεί να έχει μακρά πορεία για την αποκατάσταση της υγείας της, αλλά δεν το βάζει κάτω.

Και ενώ την είδαμε να βγάζει τη μάσκα και να αθλείται σα να μην έπαθε ποτέ το ατύχημα, δυστυχώς μια επιπλοκή την οδήγησε ξανά στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τον γιατρό της, έχουν προγραμματιστεί 20 - 30 χειρουργεία για το μέλλον. Αυτή τη φορά, δεν ήταν αισθητική φύσεως η επιπλοκή αλλά πρόκειται για κάτι που δεν πέτυχε στην προηγούμενη επέμβαση.

Oι δηλώσεις του γιατρού της Ιωάννας Παλιοσπύρου

«Υποβάλλεται σε μία χειρουργική επέμβαση, όχι αισθητικής φύσεως. Παρουσίασε μία επιπλοκή, κατόπιν του προηγούμενου χειρουργείου. Μπαίνει για 11η φορά. Να θυμίσω ότι έχει μακρύ δρόμο και οι επιπλοκές είναι συνήθη φαινόμενα. Ας είναι το τελευταίο επώδυνο χειρουργείο σήμερα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά. Το χειρουργείο θα γίνει με την κα Καλοφώνου» ανέφερε ο κ. Αλεξανδρής.

Τα γενέθλια της Ιωάννας μέσα από το νοσοκομείο

Μια ιδιαίτερη μέρα είναι η σημερινή 7/3 ημέρα για την Ιωάννα Παλιοσπύρου, καθώς έχει τα γενέθλιά της. Η ίδια θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για να ευχαριστήσει όλους τους διαδικτυακούς της ακόλουθους για τις ευχές που της έστειλαν.

«Γενέθλια από το δεύτερο σπίτι μου για εμένα σήμερα. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις ευχές σας», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της μέσω των Instastories.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο ανήμερα των γενεθλίων της