Με λεοπάρ κολάν στο γυμναστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Η πρώτη εμφάνιση χωρίς μάσκα

Δείτε το video και το μήνυμα που περνάει!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με λεοπάρ κολάν στο γυμναστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Η πρώτη εμφάνιση χωρίς μάσκα

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει ενταχτεί για τα καλά στην καινούρια της ζωή και προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν πιο δημιουργική γίνεται. Με ένα post στο Instagram μας δείχνει μια από τις βασικές καθημερινές της στιγμές και αυτή είναι η γυμναστική. Με μια πολύ ωραία, άκρως αθλητική εμφάνιση βλέπουμε την νεαρή γυναίκα να δίνει μηνύματα δύναμης και επιμονής.

Είναι γεγονός πως η Παλιοσπύρου ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα, αυτό του να βγάλει τη μάσκα. Στο post αυτό ωστόσο τη βλέπουμε να γυμνάζεται με έντονο ρυθμό χωρίς να δείχνει κανονικά το πρόσωπο της. Είναι άραγε κοντά η στιγμή που θα τη δούμε όπως πριν;

H ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου

«The body achieves what the mind believes. Μιλάω με τόσο κόσμο αυτές τις μέρες… και όλοι νιώθουμε το ίδιο. Μην εγκλωβίζεσαι μέσα σε αυτό το συναίσθημα.. φρόντισε το σώμα σου, το μυαλό σου και βρες την αισιοδοξία και την ενέργεια που χρειάζεσαι ..μέσα από «όμορφους» ανθρώπους και από πράγματα που αγαπάς» έγραψε στη λεζάντα του pots της.

Ερωτευμένη χαμογελάει ξανά

Η Ιωάννα Παλιοσπύρυου, το γενναίο αυτό κορίτσι έχει καταφέρει να σταθεί στα πόδια της μετά την επίθεση με βιτριόλι, που δέχτηκε. Μετά το τελευταίο ταξίδι της στο εξωτερικό για άλλο ένα χειρουργείο επέστρεψε πίσω στην Ελλάδα και αποφάσισε να κάνει ένα Q&A στο Instagram, καθώς οι ακόλουθοι της έχουν πολλές απορίες.

Η κατάσταση της Ιωάννας μπορεί να μην τελειοποιηθεί, ωστόσο η νεαρή κοπέλα είναι πολύ δραστήρια και δεν το βάζει κάτω με τίποτα. Φροντίζει τόσο την εξωτερική της εικόνα, όσο και τον εσωτερικό της κόσμο, ώστε να είναι σε μια ισορροπία.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις του κοινού λοιπόν, ερωτήθηκε για τα προσωπικά της και η Ιωάννα μας έδωσε μια αινιγματική απάντηση. Δηλώνοντας η ίδια, πως την περίοδο αυτή είναι πολύ καλά και ταυτόχρονα τυχερή, όλα δείχνουν πως ο έρωτας μπορεί σιγά - σιγά να έχει μπει στη ζωή της. Και γιατί να μην της συμβαίνει άλλωστε, τώρα πια που έχει πατήσει στα πόδια της, εργάζεται και η καθημερινή επίσκεψη στα νοσοκομεία αρχίζει να ελαττώνεται.

Ένας σύντροφος στήριγμα είναι αυτό, που έλειπε από τη ζωή της και εμείς χαιρόμαστε πολύ για αυτήν!

«Είμαι πολύ καλά και πολύ τυχερή, ευχαριστώ!», απάντησε σε σχετική ερώτηση follower της, καθιστώντας σαφές πως δεν είναι πλέον μόνη της…

Ιωάννα Παλιοσπύρου, Story Ιnstagram, Ερωτευμένη