Η Καινούργιου ξεφτίλισε τον Λιάγκα - «Ντροπή τους! Οι ίδιοι πριν κάποια χρόνια γελούσαν...»

Κόλαφος στον αέρα του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Καινούργιου ξεφτίλισε τον Λιάγκα - «Ντροπή τους! Οι ίδιοι πριν κάποια χρόνια γελούσαν...»

Ένα απίστευτο ξέσπασμα κατά του Γιώργου Λιάγκα έκανε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης 9/3. Μπορεί να μην είπε καθαρά το όνομα του ωστόσο το φωτογράφισε. Αφορμή στάθηκε η είδηση πως ο αδερφός του Παύλου Χαϊκάλη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Κάποια πράγματα που ειπώθηκαν στο Πρωινό, ενόχλησαν πολύ την παρουσιάστρια με αποτέλεσμα να μην αντέξει και να κάνει "μπαμ".

Το ξέσπασμα της Καινούργιου κατά Λιάγκα

«Θα το πάρω πάνω μου προσωπικά. Σέβομαι πάρα πολύ. Ειδικά σε τέτοια θέματα εμένα δεν μπορεί να μου καταλογίσει κανείς τίποτα. Είμαι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερες ευαισθησίες. Μιλάω με τον κύριο Χαϊκάλη. Γνωρίζω για το πρόβλημα του αδερφού του. Δεν θα κάναμε ποτέ κάτι που θα στενοχωρούσε έναν άνθρωπο και θα επιδείνωνε μια κατάσταση υγείας.

Όσοι υπονόησαν κάτι τέτοιο για εμένα και τους συνεργάτες μου, απλά ντροπή τους. Οι ίδιοι πριν λίγα χρόνια, γελούσαν με φοιτήτριες που κάνανε διάφορα στην πλάτη τους», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου αναφερόμενη στο περιστατικό που είχε συμβεί στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα.

Τι είχε συμβεί με τον Λιάγκα και την φοιτήτρια του ΑΠΘ

Ολα ξεκίνησαν όταν δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης έδινε την είδηση ότι ένας νεαρός εκτόνωσε τις σεξουαλικές του ορμές στην πλάτη άτυχης φοιτήτριας που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην αίθουσα και διάβαζε. Τότε άρχισαν τα σχόλια από το πάνελ.

«Εσταζε το ταβάνι;», «του έπεσε ο καφές του από πίσω και την πιτσίλισε», «ε την πιτσίλισε, αλλά όχι ο καφές». Μάλιστα ο Φρίξος Δρακοντίδης ακούγοντας αυτά τα σχόλια ζήτησε από τους παρουσιαστές να μην κάνουν πλάκα γιατί το θέμα είναι σοβαρό.

Μάλιστα όταν είπε πως ο δράστης εκτονώθηκε στην πλάτη της φοιτήτριας και ενώ στο πάνελ γελούσαν, ο Γιώργος Λιάγκας είπε «ε ναι ρε παιδιά στην πλάτη, αφού ήταν από πίσω, πώς θα πάει μπροστά, θα κάνει γκελ;». Ωστόσο το πάνελ δεν σταμάτησε να την πλάκα με την Ελένη Τσολάκη να ρωτάει γελώντας «υπήρχε συναίσθημα ανάμεσα στους δύο;».

Η συγγνώμη του Γιώργου Λιάγκα και του υπόλοιπων συντελεστών

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε συγγνώμη μέσα από την εκπομπή του και είπε:

«Μιλάμε για μια πράξη καταδικαστέα, μια πράξη βίαιη, έναν βιασμό, είναι ξεκάθαρο και είναι απόλυτα καταδικαστέα. Εμείς εδώ σαν εκπομπή κάναμε ένα λάθος στον τρόπο που αντιμετωπίσαμε την είδηση, το αντιμετωπίσαμε σαν να είμαστε σε μια παρέα, σε ένα καφενείο… και πήραμε την είδηση από την αστεία διάσταση, χωρίς να γίνεται ξεκάθαρη η στάση μας, που είναι ότι καταδικάζουμε το γεγονός. Δεν θέλαμε να στεναχωρήσουμε κανέναν. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε άλλη θέση, από το να καταδικάσουμε. Ήταν μια άτυχη στιγμή και ζητούμε συγγνώμη».