Η Γιουλίκα Σκαφιδά μίλησε ανοιχτά για τις αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπο της - "Έχω κάνει..."

Το αποκάλυψε για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Γιουλίκα Σκαφιδά μίλησε ανοιχτά για τις αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπο της -

Η Γιούλικα Σκαφιδά μίλησε στο περιοδικό "Εγώ" και αποκάλυψε πως έχει πειράξει το πρόσωπο της, λίγο καιρό μετά την αλλαγή στην εμφάνισή της (δείτε εδώ), αν και δεν υποστηρίζει αποκλειστικά αυτού του είδους τις επεμβάσεις.

Η ηθοποιός επιβεβαίωσε, λοιπόν, πως έχει παρέμβει στο πρόσωπό της, ύστερα από επισκέψεις που έχει κάνει σε δερματολόγο, προσθέτει, όμως, ότι το αποτέλεσμα και η αλλαγή δεν ήθελε να είναι ακραία, καθώς δεν είναι κάτι που την χαρακτηρίζει και δεν θα ήθελε να αλλοιωθεί ουσιαστικά η εμφάνιση της. Δεν είναι αντίθετη με τις πλαστικές επεμβάσεις και αντίστοιχες παρεμβάσεις, αλλά δεν είναι και κάτι που επικροτεί.

Οι δηλώσεις της Γιούλικα Σκαφιδά για τις αισθητικές παρεμβάσεις

Συγκεκριμένα αναφέρει: "Πήγαινα σε μία δερματολόγο και έχω κάνει κάποιες παρεμβάσεις στο πρόσωπό μου, αλλά όχι ακραίες. Ίσα ίσα να φαίνεται πιο φρέσκο το πρόσωπό μου ή να μην έχω πανάδες. Δεν είμαι ούτε υπέρ ούτε κατά, αλλά κάπου στη μέση. Δεν θα μπορούσα να παραποιήσω τα χαρακτηριστικά του προσώπου μου".

Γιούλικα Σκαφιδά

«Έχω μια απογοήτευση για ανθρώπους που ήξερα»

Καλεσμένη στην εκπομπή Το Πρωινό βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τρίτης 8/2 η Γιούλικα Σκαφιδά. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, με αφορμή τη δίκη του που ξεκινά σε 2 μέρες.

«Αισθάνομαι πολύ άσχημα για όλα αυτά που συνέβησαν αλλά παράλληλα αισθάνομαι και μια ανακούφιση που οι ηθοποιοί, το σινάφι μου να το πω απλά, βρήκε το θάρρος και βγήκε μπροστά και μίλησε γιατί δε πιστεύω ότι δε συμβαίνουν αυτά.

Έχω και μια απογοήτευση για ανθρώπους που ήξερα, γνώριζα και εκτιμούσα και ξαφνικά είδα μια άλλη πλευρά του εαυτού τους που δε γνώριζα. Έχω και έναν θυμό που οι άνθρωποι επειδή έχουν μια εξουσία θεωρούν ότι έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν το σώμα τους, το μυαλό τους και την εξουσία τους για να κακοποιούν και να εκβιάζονται κάποιους άλλους ανθρώπους.

Όσον αφορά δικές μου συγκεκριμένες συνεργασίες δε μπορώ να πω ότι εγώ, δουλεύοντας με έναν άνθρωπο μπορώ να καταλάβω τι κάνει σπίτι του ή στο κρεβάτι του. Σίγουρα είμαστε ένας μικρός χώρος, είμαστε δέκα άνθρωποι, γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Σίγουρα κάτι έχεις ακούσει, κάτι έχεις δει αλλά όλο αυτό το φάσμα, το μέγεθος των συμβάντων δε μπορούσα να το φανταστώ σε καμία περίπτωση.

Θεωρώ ότι όλοι έχουν δικαίωμα στη μεταμέλεια και την επανένταξη. Οι φυλακές μας λέγονται σωφρονιστικά ιδρύματα γιατί οι άνθρωποι πρέπει να σωφρονιστούν και να βγουν. Δεν είμαι εγώ ικανή να πω ποιος θα ξαναδουλέψει και ποιος όχι. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο κάποιους να τους εμπιστευτούν, ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο ηθικά πια και αν έχεις κάποιον γνωστό ένα από τα θύματα θα είναι πολύ δύσκολο να πας να δουλέψεις μαζί τους.

Εγώ με αρκετούς ανθρώπους δε δούλεψα από επιλογή γιατί ίσως κάτι είχα ακούσει, κάτι είχα δει, κάτι είχα σκεφτεί. Εγώ όμως είχα και τον μπαμπά μου που τον έπαιρνα τηλέφωνο να βάλει το ενοίκιο γιατί δε θα πάω σε μια δουλειά και το έβαζε. Ήμουν αυτή η περίπτωση. Δεν έχω πίσω μου μια οικογένεια που περιμένει να τραφεί από μένα και να στηριχτεί. Δεν είμαι επομένως η περίπτωση που έπεσα στην ανάγκη. Καταλαβαίνω αυτούς που είχαν την οικονομική ανάγκη να δουλέψουν με κάποια άτομα και δε θα τους κατηγορήσω. Εγώ είχα την πολυτέλεια να επιλέξω γιατί έχω πίσω μου μια οικογένεια που με στήριζε…

Δε με ενδιαφέρει να κάνω μια καλή παράσταση και να φάω μετά όλα τα λεφτά στον ψυχολόγο γιατί θα έχω δεινοπαθήσει» είπε η ηθοποιός.