Η Βάσω με μακρύ καστανό μαλλί και η Μαρία με κοντό - Οι δυο κούκλες αδερφές του Γιώργου Μαζωνάκη

Τις έχετε δει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Βάσω με μακρύ καστανό μαλλί και η Μαρία με κοντό - Οι δυο κούκλες αδερφές του Γιώργου Μαζωνάκη

Μπορεί ο Γιώργος Μαζωνάκης να κάνει χαμό με τα τραγούδια του, ωστόσο, την προσωπική του ζωή την κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σπάνιες είναι οι δημόσιες εμφανίσεις ή οι αναρτήσεις με τα πρόσωπα της οικογένειας του.

Μπορεί να μοιράζεται στο Instagram στιγμές από την καθημερινότητα του, όπου συχνά βοηθάει κόσμο όπως πρόσφατα στην Τσικνοπέμπτη, ωστόσο, τα αγαπημένα του πρόσωπα προσπαθεί να τα προστατεύσει από την έκθεση που έχει δει ο ίδιος στα media.

Οι αδερφές του Γιώργου Μαζωνάκη

Στήριγμα του όλα αυτά τα χρόνια εκτός των γονιών του - δείτε τους εδώ - είναι και οι δυο τους αδερφές Βάσω και Μαρία. Σε μια από τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους, τις είδαμε στο πλευρό του για τα 28 του χρόνια στο λαϊκό τραγούδι.

Αδερφές Γιώργου Μαζωνάκη

Ο λόγος που μπήκε στο ψυχιατρείο

Καλεσμένος στην εκπομπή Tik Talk βρέθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος μίλησε για την περίοδο της στρατιωτικής του θητείας, αλλά και για το λόγο που μπήκε στο ψυχιατρείο.

Απόσπασμα από την συνέντευξη του τραγουδιστή που δεν νιώθει από κρύο και μπαίνει στη θάλασσα με χιόνι, πρόβαλλαν στο Happy Day και η εξομολόγηση του θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

«Τις πρώτες 9 ημέρες της στρατιωτικής μου θητείας της πέρασα στο 414, στο ψυχιατρείο Πεντέλης, αν θυμάμαι καλά, όπου καταλαβαίνεις πέρασα.. Ήταν όλοι στο δωμάτιο το δικό μου. Εκείνη την εποχή είχα σοβαρή αγοραφοβία. Αυτό που με τρόμαζε περισσότερο ήταν πως θα αντιμετώπιζα τον εαυτό μου με ξαφνικά γύρω γύρω ξένους ανθρώπους. Αυτό τους εξήγησα και με τοποθέτησαν εκεί μπας και πάρω την αναβολή.

Αυτό δεν είχε καλό τέλος και μπήκα στο στρατόπεδο. Δεν πήρα την αναβολή. Μια χαρά είσαι, θα σου φύγει η αγοραφοβία. Πέρασα δύσκολα, δεν είχαμε πιρούνια. Ήμουν μέσα σε κάγκελα, είχα συγκεκριμένες ώρες επισκεπτηρίου. Δεν ήταν ότι καλύτερο.», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαζωνάκης.