Λευτέρης Σουλτάτος: "Λιώνει" στο πλευρό της Βάσως Λασκαράκη - Η ιδιαίτερη αφιέρωση στην αγαπημένη του

Η τρυφερή ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Λευτέρης Σουλτάτος:

Η Βάσω Λασκαράκη μαζί με τον αγαπημένο της, Λευτέρη Σουλτάτο είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της Ελληνικής showbiz. Μάλιστα, οι δυο τους έχουμε παρατηρήσει πως είναι αρκετά ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media καθώς τους αρέσει να δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές (δείτε επίσης εδώ το εξοχικό τους στην Κρήτη).

Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε η παγκόσμια ημέρα της γυναίκας καθώς ο Λευτέρης Σουλτάτος θέλησε να αφιερώσει ένα insta story στην αγαπημένη του σύζυγο, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μη φοβηθείς να προσκολληθείς σε μία δυνατή γυναίκα. Ίσως μία μέρα να είναι ο μοναδικός σου στρατός».

Η τρυφερή ανάρτηση του Λευτέρη Σουλτάτου για την Βάσω Λασκαράκη

Ανάρτηση Λευτέρη Σουλτάτου

Αποκάλυψη για πρώτη φορά: Λασκαράκη - «Ο Λευτέρης Σουλτάτος γνώρισε την κόρη μου μετά...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε η Βάσω Λασκαράκη και μίλησε για όλα. Αφού αρχικά αναφέρθηκε στον σάλο που προκλήθηκε για την εγκυμοσύνη και την γέννα του σκύλου που έχει μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο, αφού δέχτηκε απίστευτη επίθεση στα social media, τόσο από απλούς χρήστες όσο και γνωστά πρόσωπα, μίλησε και για την κόρη της.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως γνωρίστηκε η Εύα με τον σύζυγό της για πρώτη φορά στην αρχή της σχέσης τους.

«Η Εύα είναι οκτώ ετών, είναι πολύ ωραία ηλικία. Η Εύα είναι παιδί με χιούμορ και καυστική, κάπως έχει μεγαλώσει. Με τον μπαμπά της είναι τα Σαββατοκύριακα και τις γιορτές τις πέρασε στο θέατρο μαζί του. Όταν πήγε στο δημοτικό, ήταν ένα σοκ για την Εύα, γιατί τα μεγαλύτερα παιδιά ήξεραν ποιοι είναι οι γονείς της», τόνισε η Βάσω.

«Το πρώτο καλοκαίρι ήταν δύσκολο, πήγαμε για εξήντα μέρες διακοπές στην Κρήτη και η Εύα τον γνώρισε ως μέλος της παρέας. Η πρώτη γνωριμία τους έγινε μετά από δέκα μήνες σχέσης, είδαμε πως όλα πήγαν καλά, μετά από τέσσερις μήνες της το ανακοινώσαμε. Δεν το είχε καταλάβει, ήταν σχεδόν πέντε η Εύα. Όλα πήγαν καλά και πάντα με συμβουλευτική βοήθεια, έχω άγχος πολύ για το παιδί και έχει και ο Λευτέρης δύο παιδιά, μια κόρη που είναι έξι στα επτά κι έναν γιο που είναι στα 13 με 14», αποκάλυψε.