"Κάθε φορά που σκέφτομαι τον γάμο μου..." - Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της Super Κατερίνα την Τετάρτη 9/3, μιλώντας με τον Γιώργο Χρανιώτη εξέφρασε τις δικές τις επιθυμίες για τον γάμο που τόσο πολύ επιθυμεί. Παρά τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, η παρουσιάστρια δεν σταματά να ονειρεύεται τον γάμο της, ο οποίος ήθελε ιδανικά να γίνει σε παραλία.

Η παρουσιάστρια πέρα από τον γάμο της ονειρεύεται, επίσης, να γίνει μητέρα, γι΄αυτό και αποφάσισε να προχωρήσει στην κατάψυξη των ωαρίων της.

Οι δηλώσεις τις Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή της

«Μου αρέσει πάρα πολύ η γυναίκα σου. Κάθε φορά που σκέφτομαι τον γάμο μου, αν ποτέ παντρευτώ, αν βάλει ο Θεός το χέρι του και παντρευτώ, με φαντάζομαι σε παραλία όπως τον είχες κάνει εσύ τον γάμο σου αλλά με το νυφικό που φόραγε η γυναίκα σου. Είναι το ωραιότερο νυφικό που έχω δει», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Νέα αρχή στην ζωή της Κατερίνας Καινούργιου

Μπορεί κατά καιρούς η ζωή να ήταν άδικη μαζί της, όσον αφορά στα προσωπικά της, παρόλα αυτά η Κατερίνα Καινούργιου είναι μια επιτυχημένη επαγγελματικά γυναίκα που δεν διστάζει να “τσαλακωθεί”, να πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα και να το παραδεχτεί, να “χτυπήσει” και λίγο αργότερα να σηκωθεί και να κάνει νέα αρχή. “Λαβώνεται αλλά δεν το βάζει κάτω”, λένε οι φίλοι της και δεν έχουν άδικο. Η Κατερίνα βρίσκεται την περίοδο αυτή σε φάση ανασύνταξης και επαναπροσδιορισμού, μηδένισε και ξαναρχίζει.

Η παρουσιάστρια του “Super Katerina” πιθανόν να εκφράζει το παράπονο ή και να τρολάρει κάποιες φορές τον εαυτό της λέγοντας ότι δεν έχει διαχειριστεί όπως θα έπρεπε την προσωπική της ζωή αναφέροντας, μάλιστα, χαρακτηριστικά: “Είμαι ηλίθια”! Παρά ταύτα, όμως, δείχνει και αποφασισμένη να μην το βάλει κάτω, προχωρώντας μπροστά και κάνοντας όνειρα για ένα restart. “Μου βρήκες νυφικό, εξαιρετική επιλογή, τον γαμπρό να βρούμε”, έλεγε τις προάλλες χαριτολογώντας στη στυλίστριά της σε μια φωτογράφιση που έκανε για οίκο νυφικών, αλλά η αλήθεια είναι ότι πια στις προτεραιότητές της δεν είναι το κεφάλαιο “γάμος”, αλλά η ολοκλήρωση της δικής της ευτυχίας με ένα παιδί.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Δεν είναι τυχαία η απόφασή της να καταψύξει τα ωάριά της... “Εγώ σχεδόν όλα τα μηνύματα που έλαβα είναι μόνο θετικά. Και μάλιστα είναι πολλές οι κοπέλες που θέλουν να μπουν σε αυτήν τη διαδικασία σε πολύ μικρότερη ηλικία. Γιατί ουσιαστικά είναι ένα δώρο στον εαυτό τους, έτσι το λέω εγώ”, υποστηρίζει συχνά η ίδια, περνώντας το μήνυμα ότι η ζωή συνεχίζεται... Αυτό είναι το δώρο, λοιπόν, που έκανε στον εαυτό της αυτή είναι η νέα αρχή μιας γυναίκας που δεν καταλαβαίνει από κακοτοπιές και δυσκολίες...