Σπύρος Μπιμπίλας: Ξεκαθάρισε την δήλωση που είχε κάνει για τα 200 ευρώ - «Θα βγαίνω όπου θέλω εγώ»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σπύρος Μπιμπίλας: Ξεκαθάρισε την δήλωση που είχε κάνει για τα 200 ευρώ - «Θα βγαίνω όπου θέλω εγώ»

Το μεσημέρι της Τετάρτης 9/3 ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι». Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ, αναφέρθηκε στην πρόσφατη δήλωσή του όπου είχε πει χαρακτηριστικά πως: «Αποφάσισα να ζητάω 200 ευρώ κάθε φορά που θα βγαίνω σε κάποια εκπομπή»

Έτσι λοιπόν, ο ίδιος ανέφερε: «Αυτό που έχουν πάθει με το να τσακώνονται οι εκπομπές για τις εμφανίσεις μου, τους το έκοψα. Θα βγαίνω όπου θέλω εγώ. Όλοι θα πάρετε, από το πιο μικρό κανάλι μέχρι το πιο μεγάλο. Μου είπαν, δεν μπορεί να βγαίνεις από εδώ και από ‘κει. Είπα εγώ θα βγαίνω από την Μενεγάκη, μέχρι τον Αλέξανδρο Πετρίδη, σε όλους!.

Τώρα λοιπόν, ακόμα και αν δεν τα δώσουν (τα 200 ευρώ), εμείς θα το κάνουμε αυτό που θέλουμε με τα mail. Βλέπω ότι όλοι βάζουν από κάτω το τηλέφωνο του ΣΕΗ και μπορούμε να δίνουμε και τον αριθμό λογαριασμού για χορηγίες.

Όλο αυτό λοιπόν κάπου θέλω να αποδώσει. Ας δίνω εγώ τον χρόνο μου. Γιατί μου λένε γιατί βγαίνεις συχνά. Και ποιος θα μιλήσει για όλα αυτά που γίνονται στο Σωματείο. Πώς έγινε γνωστό το Σωματείο και τώρα όλοι υποκλίνονται…»

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα

Αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή του Σπύρου Μπιμπίλα - «Μέσα μου είμαι ερωτευμένος με...»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 7/3 στο Πρωινό και μεταξύ άλλων έκανε αποκαλύψεις σχετικά με την προσωπική του ζωή. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ είναι ένα από τα πρόσωπα που βλέπουμε πολύ συχνά τελευταία σε δηλώσεις που κάνει αναφορικά με το metoo στο χώρο του θεάτρου.

Από ότι βλέπουμε όμως τον έχει απορροφήσει η ιδιότητα του αυτή σε συνδυασμό με το θέατρο και τα ερωτικά του έχουν πάει πίσω ή θεωρούσαμε πως δεν τα ξέρουμε. Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν τελικά το πρόσωπο που με μια ερώτησή του θα μας έλυνε την απορία. Ο Μπιμπίλας λοιπόν, είναι εδώ και πολύ καιρό μόνος του, ενώ αποκαλύπτει πως δεν είναι σε καμία περίπτωση επιλογή του η μοναξιά.

«Τον τελευταίο καιρό δεν έχω προσωπική ζωή. Δεν έχω κάποια σχέση. Μακάρι να είχα. Είμαι άνθρωπος πολύ τον σχέσεων και της συντροφικότητας δεν είμαι του από εδώ και από εκεί. Είμαι μόνος μου κάποια χρόνια. Μέσα μου είμαι ερωτευμένος με έναν άνθρωπο αλλά στη ζωή συμβαίνουν και αυτά. Βεβαίως και του το έχω πει. Τον γάμο δεν θα τον σκεφτόμουν μόνο το σύμφωνο συμβίωσης και το θέλω μόνο για τα κληρονομικά δικαιώματα».