Πάνος Νάτσης: Η σύντροφός του μιλά πρώτη φορά για τις φήμες που τη θέλουν έγκυο - Η ανάρτηση στα social

Τι ανέφερε η ίδια;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πάνος Νάτσης: Η σύντροφός του μιλά πρώτη φορά για τις φήμες που τη θέλουν έγκυο - Η ανάρτηση στα social

Σχεδόν ενάμιση μήνας έχει περάσει από τότε που έχασε την ζωή του ο Πάνος Νάτσης μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε σε ηλικία μόλις 31 ετών. Η συγκεκριμένη είδηση βύθισε σε θλίψη τόσο την οικογένειά του όσο και τους κοντινούς του φίλους και συνεργάτες.

Τραγική φιγούρα παραμένει και η σύντροφό του, Διονυσία Γεωργιάδου με την οποία διατηρούσε σχέση τα τελευταία χρόνια και όπως η ίδια αποκάλυψε σε πρόσφατες δηλώσεις της προσπαθούσαν να κάνουν παιδί.

Η ίδια παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Έτσι, η ίδια αποφάσισε να κάνει ένα q&a που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέρθηκε στην ψυχολογία της αυτό το διάστημα ενώ αποκάλυψε αν είναι έγκυος.

«Δεν ξέρω καν αν υπάρχουν αρκετές λέξεις για να περιγράψουν αυτόν τον πόνο… σαν να σου έχουν κόψει τα χέρια, τα πόδια, την καρδιά και τα πνευμόνια, αλλά να σου έχουν αφήσει το μυαλό και τα μάτια να βλέπεις και να το καταλαβαίνεις…. Ελπίζω να μην εννοείς ότι πάχυνα… Δυστυχώς όχι».

Οι αναρτήσεις της Διονυσίας Γεωργιάδου

Πάνος Νάτσης - Ανάρτηση

Ανάρτηση συντρόφου Πάνου Νάτση

Συγκινητική αποκάλυψη από τη σύντροφο του Πάνου Nάτση - «Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί»

Η σύντροφος του Πάνου Νάτση, Διονυσία Γεωργιάδου μίλησε δημόσια το πρωί της Πέμπτης 3/3 στην εκπομπή Super Κατερίνα. Έχουν περάσει 40 ολόκληρες ημέρες από τον τραγικό θάνατο του ηθοποιού και στο διάστημα αυτό βλέπουμε τις συνεχείς σπαρακτικές αναρτήσεις που κάνει η Διονυσία.

Η τηλεφωνική κλήση που είχε με την Κατερίνα Καινούριου μαζί της ήταν κάτι που κανείς δεν περίμενε καθώς και όσα αποκάλυψε. Η νεαρή μουσικός μετακόμισε στο σπίτι που θα πήγαινε με τον ηθοποιό και έκανε μια τραγική πλέον αποκάλυψη, πως το ζευγάρι ήταν σε φάση να κάνει κάνει παιδί.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι, σαν να ήταν χθες. Δεν έχω καταλάβει ότι πέρασαν 40 μέρες καθόλου. Ουσιαστικά με τον θάνατο δεν πεθαίνει ο έρωτας. Δεν σταματάς να είσαι ερωτευμένος με τον άνθρωπο επειδή έφυγε. Συνεχίζω να είμαι ερωτευμένη με τον Πάνο. Απλά ο Πάνος δεν είναι εδώ, δεν αλλάζει το συναίσθημά μου» εξομολογήθηκε η Διονυσία Γεωργιάδου.

«Μετακόμισα στο σπίτι που ετοιμάζαμε με τον Πάνο Νάτση, ήταν κανονισμένη η μετακόμιση. Είναι το σπίτι που θα πηγαίναμε μαζί. Δεν υπάρχει κάτι που δεν κατάφερα να του πω. Απλά στεναχωριέμαι γιατί δεν πρόλαβε να ζήσει. Ήταν πολύ μικρός, δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα από αυτά που έπρεπε να κάνει. Η δουλειά του πήγαινε πολύ καλά, προχωρούσαμε και εμείς στα προσωπικά μας. Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί, ο γάμος είναι κάτι δευτερεύον. Μιλήσαμε δέκα λεπτά πριν το ατύχημα και τον περίμενα να επιστρέψει σπίτι» αποκάλυψε η σύντροφος του Πάνου Νάτση, Διονυσία Γεωργιάδου.