Ξέσπασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Εσείς οι ίδιοι το μόνο που βγάζετε, είναι μιζέρια, γκρίνια και κακία»

«Πώς περιμένετε να έχετε λοιπόν κάτι όμορφο;»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Εσείς οι ίδιοι το μόνο που βγάζετε, είναι μιζέρια, γκρίνια και κακία»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη διαθέτει έναν αρκετά ενεργό προφίλ στα social media όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι λοιπόν, η ημέρα της σήμερα 9/3 ξεκίνησε απαντώντας στα κακόβουλα σχόλια που έλαβε στα social media, λίγες ώρες μετά την έκπληξη του συντρόφου της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα βίντεο στο instagram όπου αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Πώς περιμένετε να έχετε αγάπη στη ζωή σας, όταν εσείς οι ίδιοι το μόνο που βγάζετε, είναι μιζέρια, γκρίνια και κακία. Πώς περιμένετε να έχετε λοιπόν κάτι όμορφο; Δεν θα το έχετε ποτέ, όσο είσαστε έτσι.

Ζητήστε βοήθεια από έναν πνευματικό, έναν ψυχολόγο, από τους γονείς σας ή από έναν φίλο (αν έχετε πραγματικό φίλο) Είναι κρίμα γιατί η ζωή φεύγει και στο τέλος θα σκεφτείτε, εεε και τι έκανα, παρακολουθούσα τους άλλους, τους έβριζα και κάπως έτσι πέρασε η ζωή χωρίς να έχεις κάνει τίποτα ουσιαστικό για σένα»

Η ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Η σχέση της με τον άντρα της και το ενδεχόμενο ενός παιδιού

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Παρασκευής (24/12) η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον μέλλοντα σύζυγό της αλλά και στον γάμο της.

«Το 2020 γνώρισα τον άνδρα μου, το 2021 μου έκανε πρόταση γάμου. Αυτές οι δύο χρονιές έχουν σημαδευτεί πολύ όμορφα. Αν έχεις καλή πεθερά θα έχεις καλή ζωή. Είναι νόμος αυτό, η Αλεξανδράκη το υπογράφει. Βλέπω στο τέλος να παίρνω τον άντρα μου και έναν παπά και να παντρευόμαστε.

Πηγαίνουμε από αναβολή σε αναβολή γιατί δεν εθελοτυφλούμε στα προβλήματα των άλλων. Οπότε προτιμούμε να δώσουμε προτεραιότητα σε κάποιον που έχει ανάγκη.

Θέλω πάρα πολύ να κάνω ένα παιδάκι και ο άντρας μου το θέλει, απλά περιμένουμε να πάρουμε την ευλογία πρώτα από τον Θεό και μετά να φέρουμε ένα παιδί στον κόσμο», είπε η Δήμητρα, λίγο μετά τις καταγγελίες της για τον αδερφό της και το σχολείο που πηγαίνει.