Παντελής Τουτουντζής: Η νέα τρυφερή φωτογραφία με τα παιδιά του μετά το σχολείο

Η ανάρτηση στο Instagram

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Παντελής Τουτουντζής: Η νέα τρυφερή φωτογραφία με τα παιδιά του μετά το σχολείο

Ο Παντελής Τουτουντζής είναι ένας «χαζομπαμπάς» με τα όλα του και όπου σταθεί και όπου βρεθεί λατρεύει να περνάει χρόνο με τα παιδιά του και να τα φωτογραφίζει. Ο ίδιος, αρκετά συχνά, δημοσιεύει πολλές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από την καθημερινότητά του με τα παιδάκια του, τα οποία βαφτίστηκαν πρόσφατα με νονά την πιο εντυπωσιακή τραγουδίστρια της Ελλάδας.

Έτσι και το μεσημέρι της Τετάρτης 9/3, ο αγαπημένος make up artist, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του ακόλουθους μια τρυφερή φωτογραφία των δύο του παιδιών μετά το σχολείο. Εκείνα δείχνουν να είναι εξουθενωμένα μετά από μια κουραστική και απαιτητική ημέρα, ενώ, μάλιστα, έχουν ξαπλώσει και τα δύο δίπλα δίπλα στον καναπέ και ξεκουράζονται, παίζοντας με τα παιχνίδια τους.

Η νέα ανάρτηση του Παντελή Τουτουντζή με τα παιδιά του

 Απαθανάτισε τα παιδιά του μετά το σχολείο και μας έκανε να ''λιώσουμε''

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Παντελή Τουτουντζή

Ο Παντελής Τουτουντζής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» στο Open και μέσα σε όλα μίλησε για τα παιδιά του αλλά και πως είναι να είσαι πατέρας.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε τέτοιοι μπαμπάδες που θέλουμε όλον τον ελεύθερο χρόνο να τον περνάμε με τα παιδιά. Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο, πιο δυνατό, πιο ευχάριστο». (Δείτε εδώ σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά του)

Και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά «Μόλις ήρθε στη ζωή μας ο γιος μας, σταμάτησα στα δεξιά το αμάξι γιατί ήταν για μερικές μέρες στη θερμοκοιτίδα, πήρα τους γονείς μου τηλέφωνο και τους λέω «Είμαι γονιός, δεν είμαι παιδί πια». Ήταν υπέροχο συναίσθημα».