Eurovision 2022: Πρώην παίκτρια του GNTM συμμετέχει στο video clip του τραγουδιού της Κύπρου

Ήταν κολλητή της Κάτια Ταραμπάνκο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Eurovision 2022: Πρώην παίκτρια του GNTM συμμετέχει στο video clip του τραγουδιού της Κύπρου

Μια μέρα πριν την ανακοίνωση της ελληνικής συμμετοχής (δείτε εδώ το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει) στην Eurovision 2022, η Κύπρος κυκλοφόρησε το τραγούδι που θα την εκπροσωπήσει, το οποίο ερμηνεύει η νεαρή Ανδρομάχη Δημητροπούλου.

«Ela» το τραγούδι της Κύπρου

Ο τίτλος του κομματιού ονομάζεται «Ela» και η Ανδρομάχη στοχεύει να μαγέψει το κοινό και να του αποσπάσει όσες περισσότερες ψήφους μπορεί τόσο με την μαγική της φωνή, όσο και με την σκηνική της παρουσία. Στόχος της Κύπρου είναι να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Το κομμάτι έχει τον τίτλο “Ela” και πρόκειται για ένα τραγούδι σε έντονο έθνικ ύφος, το οποίο περιλαμβάνει ελληνικό και αγγλικό στίχο.

Η ανερχόμενη τραγουδίστρια εκπροσωπείται δισκογραφικά από την Panik Records και το Ela, που θα ερμηνεύσει στη σκηνή της Eurovision, είναι δημιούργημα μιας ομάδας παγκόσμια διακεκριμένων συνθετών κι αποτελείται από τους Alex Papaconstantinou, Arash, Eyelar Mirzazadeh, Fatjon Miftaraj, Filloreta Raci Fifi, Geraldo Sandell, Γιώργο Παπαδόπουλο, Robert Uhlmann, Viktor Svensson και Yll Limani.

Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στους διεθνώς καταξιωμένους καλλιτεχνικούς διευθυντές Marvin Dietmann και Dan Shipton.

Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Κύπρος θα διαγωνιστεί στον δεύτερο ημιτελικό (12/05) του 66ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Τορίνο της Ιταλίας.

Το τραγούδι της Κύπρου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην εκπομπή του ΡΙΚ, “Όλα Στον Αέρα”, όπου οι θαυμαστές μπόρεσαν να δουν και το video clip του κομματιού.

Στο εν λόγω video clip, εκτός από την Ανδρομάχη Δημητροπούλου πρωταγωνιστούν ακόμη τρεις κοπέλες, η μια εξ΄ αυτών είναι πολύ γνωστή πρώην παίκτρια του GNTM.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την Ασημίνα Χαρίτου, η οποία έλαβε μέρος στο δεύτερο κύκλο του πετυχημένου ριάλιτι. Αν και δεν κατάφερε να διακριθεί στο παιχνίδι έγινε γνωστή τόσο από τον χαρακτήρα της, όσο και από τα post που ακολούθησαν μετά την αποχώρησή της.

Η Ασημίνα επιβεβαίωσε την συμμετοχή της στο νέο video clip του “Ela” δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Ανδρομάχη: Έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου όταν έπεσα θύμα revenge body

Για μια από τις πιο δύκολες περιόδους της ζωής της μίλησε πριν από κάποιο καιρό η Ανδρομάχη Δημητροπούλου, στην εκπομπή "Τhe 2nightshow" και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η νεαρή τραγουδίστρια το βράδυ της Τρίτης, 8 Φεβρουαρίου, αποκάλυψε ότι στην τρυφερή ηλικία των 15 ετών έπεσε θύμα revenge porn καθώς φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές κυκλοφορούσαν παντού.

«Ένα πρόβλημα τέτοιο μεγαλοποιείται πάρα πολύ όταν ένα παιδί δεν μπορεί να μιλήσει στους γονείς του. Έγινε στα 15. Κάποιες φωτογραφίες με το αγόρι μου βρέθηκαν παντού. Πέρα του ότι είναι τραγικό, είναι μια τεράστια ευθύνη που δεν το κάνεις σε κανένα. Ήταν δύο χρόνια μεγαλύτερός μου», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

«Ήταν πολύ σκοτεινή η περίοδος στη ζωή μου. Είναι ο μόνος λόγος που μιλάω. Δεν μπορείς να το διαχειριστείς μόνος σου, όλος ο κόσμος σε δείχνει με το δάχτυλο. Οι γονείς πρέπει να είναι κοντά στα παιδιά τους[...]Αρχικά έμαθα ότι κυκλοφορούν στα κινητά. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Η αδερφή μου ήταν πολύ μικρή για να της φορτώσω τέτοιο βάρος. Είπα δεν θα το πω στη μαμά, στον μπαμπά, θα το πω στις φίλες μου. Όταν μαθεύτηκε όλο αυτό, η παρέα μου ντρεπόταν για μένα. Κόσμος έπιανε τους γονείς τους και τους έλεγαν “μην κάνουν παρέα με αυτό το κορίτσι γιατί έκανε αυτό”. Μόνο μία φίλη μου ήταν δίπλα μου. Θυμάμαι να περνάω από καφετέριες και να κρύβονται επειδή είχαν κανονίσει χωρίς εμένα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην στήριξη που είχε από τους γονείς της: «Οι γονείς μου αντέδρασαν πολύ πιο ψύχραιμα από ό,τι περίμενα. Εγώ ήμουν φοβισμένη. Ευχαριστώ κάθε βράδυ τον Θεό για όλα, και για αυτό ακόμα γιατί δεν θα άλλαζα κάτι αυτή τη στιγμή από τον χαρακτήρα μου».