«Γεννήθηκα το...» - Ο Θάνος Καλλίρης αποκάλυψε την ηλικία του και ο Αρναούτογλου τα ''έχασε''

Πως διατηρείται τόσο φρέσκος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Γεννήθηκα το...» - Ο Θάνος Καλλίρης αποκάλυψε την ηλικία του και ο Αρναούτογλου τα ''έχασε''

Λαμπεροί καλεσμένοι βρέθηκαν στο πλατό του The 2night Show το βράδυ της Τετάρτης 9/3 μεταξύ των οποίων και ο Θάνος Καλλίρης. Ο τραγουδιστής έκανε ένα σύντομο πέρασμα στη ζωή του μέσα από τις ερωτήσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου, καθώς δε δίστασε να απαντήσει σε τίποτα.

Ο Καλλίρης όχι μόνο αποκάλυψε πως είναι 60 χρονών αλλά είπε στον αέρα όσα κάνει για να διατηρείται τόσο νέος. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην καριέρα του, η οποία περιλαμβάνει μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια και «πάνω και κάτω».

Οι δηλώσεις του Θάνου Καλλίρη για την ηλικία του

«Προσέχω την εμφάνισή μου, δεν γυμνάζομαι αλλά δεν τρώω μετά από τις 9 με 10 το βράδυ. Έχω παλινδρόμηση οπότε ο φόβος φυλάει τα έρημα». «Δεν έχασα ποτέ τον εαυτό μου. Βίωσα και γεύτηκα κάθε στιγμή της καριέρας μου και την επιτυχία, αλλά και την αποτυχία».

Και συνέχισε λέγοντας: «Όταν χάνεσαι ξαφνικά γιατί τα φώτα στρέφονται κάπου αλλού είναι περίεργο, δεν ήμουν ευτυχισμένος αλλά είχα προετοιμαστεί να μην είμαι στην κορυφή».

Εκεί που προκάλεσε το γέλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν όταν είπε πως: «Η μεγαλύτερη επιτυχία μου με 45 εκατομμύρια προβολές στο Youtube είναι το Ρούντολφ το ελαφάκι».

Μίλησε βέβαια και για τη συμμετοχή του στη Eurovision. Συγκεκριμένα είπε: «Δημιουργήσαμε τους Bang το 1986 και το 1987 εκπροσωπήσαμε την Ελλάδα στη Eurovision με το τραγούδι Stop. Στη Eurovision βγήκαμε δέκατοι με το Στοπ που είχε ελληνικό στίχο. Όλοι έκαναν πάρτι, εμείς πηγαίναμε μόνο καλεσμένοι γιατί δεν είχαμε bugdet. Τη χρονιά που βγήκαμε δέκατοι στους 22 με το Στοπ βγήκε πρώτο το Hold me now του Johnny Logan.

Θύμωσα πολύ που βγήκαμε δέκατοι στην Eurovision, αλλά γυρίσαμε στην Ελλάδα και ξεκινήσαμε μία απίστευτη καριέρα».

«Ο παππούς μου ήταν ο Κώστας Μπέζος που έγραψε το τραγούδι "Παξιμαδοκλέφτρα", πέθανε από φυματίωση στην κατοχή.»

Και όταν ήρθε η στιγμή να μιλήσει για την ηλικία του, ο Γρηγόρης δεν πίστευε στα αφτιά του: «Γεννήθηκα το 1962, είμαι ακριβώς 60 ετών. Γελάω με τις αντιδράσεις του κόσμου όταν τους λέω την ηλικία μου, γιατί δεν το πιστεύουν» είπε και συνέχισε:

«Το μαλλί μου ήταν εντελώς συντηρητικό, όλα ξεκίνησαν επειδή είχα δεσμό με μια κομμώτρια που της άρεσαν οι Duran Duran και οι Wham».

Η δυσκολία που βίωσε ο Θάνος τον ενάμισι χρόνο της πανδημίας

Στην εκπομπή Τι Λες Τώρα βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Κυριακής (26/12) ο Θάνος Καλλίρης. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην δύσκολη περίοδο που βίωσε την τελευταία διετία.

«Είμαστε στον απόηχο μιας πανδημίας, η οποία προφανώς δεν έχει τελειώσει. Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο τον ενάμιση χρόνο της βαριάς πανδημίας. Ήταν πολύ δύσκολος για μένα. Τώρα όμως έχω αρχίσει και παίρνω ανάσες.

Δεν είναι όπως το 2019 επαγγελματικά αλλά δεν είμαι και όπως το 2020 οπότε κάτι καλύτερο συμβαίνει. Αρχίζει και ανοίγει λίγο το πράγμα αργά και βασανιστικά», δήλωσε ο τραγουδιστής, για τον οποίο μίλησε πρόσφατα η Ναταλία Γερμανού.