The 2night show: Ο Θάνος Καλλίρης καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The 2night show: Ο Θάνος Καλλίρης καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Απόψε στις 24:00, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Θάνο Καλλίρη, ο οποίος μοιράζεται μαζί μας στιγμές από τις χρυσές δεκαετίες που μεσουρανούσε μέχρι και σήμερα. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μιλάει για όλα.

Για τη συμμετοχή του στη Eurovision που απογείωσε την καριέρα του, για το χαρακτηριστικό μαλλί του που έγινε τάση στα κομμωτήρια, για την υστερία των θαυμαστριών, για την εκρηκτική σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού, για την απόκτηση των παιδιών του, αλλά και για την περίοδο που τα φώτα της δημοσιότητας σταμάτησαν να τον τυφλώνουν. Πώς διαχειρίστηκε το γεγονός ότι δεν ήταν πλέον στην «κορυφή»;

Ποιο είναι το πιο δημοφιλές τραγούδι του με 45 εκατομμύρια προβολές; Ποια μεγάλη ρεμπέτικη επιτυχία έχει γράψει ο παππούς του; Τέλος, ο Γρηγόρης τον προσκαλεί σε μία ποδοσφαιρική δοκιμασία και το σκορ αποδεικνύει ότι… και ο «νέος είναι ωραίος» και ο «παλιός είναι αλλιώς»!

Στην παρέα του «The 2Night Show» έρχεται και ο Theo Alexander (Θοδωρής Ζουμπουλίδης), ο οποίος φέρνει μαζί του «άρωμα» από Χόλυγουντ. Ο διάσημος ηθοποιός περιγράφει την προσωπική του Οδύσσεια στο εξωτερικό και τη λαμπρή πορεία που κατάφερε να διαγράψει επαγγελματικά, παίζοντας σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές.

Επίσης, μιλάει για το μαγικό ταξίδι από τον πρώτο του ρόλο, σε παράσταση της κατασκήνωσης, τις σπουδές του στην Αμερική μέχρι και το casting για τη δημοφιλή σειρά «True Blood». Με ποια ατάκα κατάφερε να «κλέψει» τις εντυπώσεις του σκηνοθέτη και τον πολυπόθητο ρόλο; Για ποιο λόγο επέστρεψε, μόνιμα, στην Ελλάδα; Πώς κατάφερε να πάρει 56 κιλά για τις ανάγκες του ρόλου στη σειρά «42°C»;

Γιατί θεωρεί πως ο Θεός έδωσε την «άδεια» να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της απαγορευμένης ταινίας «Μετέωρα»; Τέλος, περνάει το δικό του κοινωνικό μήνυμα, μιλώντας για τη νέα υπερπαραγωγή στην οποία πρωταγωνιστεί, μια ρωσική σειρά στην οποία συνεργάζονται Ρώσοι και Ουκρανοί.

Το trailer του The 2night Show με τον Θάνο Καλλίρη

«Η Ναταλία Γερμανού ήταν καταπιεστική...» - ''Σπάει'' τη σιωπή του για την σχέση τους

Συνέντευξη στο Mega Καλημέρα παραχώρησε ο Θάνος Καλλίρης, το πρωί της Τετάρτης 2/3. Ο τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για την εποχή της μεγάλης δημοσιότητάς του, για τις θαυμάστριές του, για την ''κατάθλιψη'' την οποία βίωσε στην καραντίνα, ενώ μάλιστα αναφέρθηκε και στην σχέση του με την Ναταλία Γερμανού, οι οποίοι ωστόσο διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις μέχρι και σήμερα.

«Με την πανδημία πέρασα οικονομικό, ψυχολογικό πατατράκ, δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια. Ένιωσα να φλερτάρω με την κατάθλιψη, έπρεπε να πάρω κάτι για να κοιμηθώ», είπε χαρακτηριστικά ο Θάνος Καλλίρης και πρόσθεσε:

«Δεν έχω κάνει ούτε μποτοξακι, γερνάω καλά και ούτε θα βάψω τα μαλλιά μου. Τον Αύγουστο του 2022 θα γίνω 60, μέσα μου νιώθω 40».

Για την σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε ότι: «Η Ναταλία με ζήλευε υπερβολικά πολύ, ενώ ήταν καταπιεστική εγώ περνούσα ωραία. Της έλεγα, δεν θα με κλέψουνε αυτές από εσένα».

«Με έχουν κυνηγήσει κορίτσια, κούναγαν το πούλμαν σε συναυλία. Έχω ενδώσει στο φλερτ θαυμάστριας. Μια με ενοχλούσε και πήρα πίσω στο τηλέφωνο σαν υπαστυνόμος και δεν ενόχλησε ξανά ποτέ», πρόσθεσε ο τραγουδιστής, ενώ για την οικογένειά του δήλωσε: «Είμαι μπαμπάς περισσότερο με τα παιδιά μου, παρά φίλος».