Μόλις Χθες: Η Λουίζα ετοιμάζεται για μια πολύ επικίνδυνη συνάντηση - Ο Μιχάλης την αναζητά παντού

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 10/3

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μόλις Χθες: Η Λουίζα ετοιμάζεται για μια πολύ επικίνδυνη συνάντηση - Ο Μιχάλης την αναζητά παντού

Οι περιπέτειες στο σίριαλ του ΣΚΑΙ, Μόλις Χθες συνεχίζονται και κυρίως για τη Λουίζα, η οποία βλέπει να χάνει το παιδί της έτσι απλά. Η αγάπη της για τον Μιχάλη την καθιστά επικίνδυνη για τον εαυτό της, καθώς θα κάνει τα πάντα για να είναι καλά εκείνος. Ο Σπύρος από την πλευρά του εξακολουθεί να είναι αδίστακτός ειδικά με όσα κάνει η Λουίζα!

Οι εξελίξεις του Μόλις Χθες για την Πέμπτη 10/3

Η Λουίζα βγαίνει από το νοσοκομείο ύστερα από πολύμηνη παραμονή, μετά τον τραυματισμό της από τη σφαίρα που προορίζονταν για τον Μιχάλη. Η Κορίνα έχει μετακομίσει με τον Άλκη, το ίδιο θέλει να κάνει και η Χριστίνα με τον Αχιλλέα αλλά η Δάφνη δεν είναι καθόλου καλά από τότε που έφυγε ξανά ο Ιάσονας και δεν μπορεί να την αφήσει. Ο Χρήστος κάνει κάποια περίεργα τηλεφωνήματα και ταξίδια στην Αθήνα.

Μόλις Χθες

Η Έλενα μαθαίνει ένα μυστικό για την καταγωγή της. Ο επίδοξος δολοφόνος του Μιχάλη, ο Δήμος, πιάνει δουλειά στον πορτοκαλεώνα της Μαρίας. Στο ίδρυμα έρχεται ένα καινούριο παιδί, ο Αντρέας, που θα τους κάνει άνω κάτω. Ο Μιχάλης ψάχνει τη Λουίζα, η οποία έχει φύγει για μία πολύ επικίνδυνη συνάντηση.

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής 11/3

O Μιχάλης έχει δεθεί με την Κατερίνα μετά από τόσους μήνες μαζί. Αυτό που αναρωτιέται η μικρή είναι αν, μετά την επιστροφή της Λουίζας από το νοσοκομείο, θα μείνουν όλοι μαζί. Ο Άλκης φεύγει από τον Πόρο για επαγγελματικούς λόγους και η Κορίνα μένει με το παιδί ενώ η Λήδα είναι στην ψυχιατρική κλινική και προετοιμάζει την απόδρασή της. Ο Ορέστης μαθαίνει ένα φοβερό μυστικό και τσακώνεται με όλη την οικογένεια.

Λουίζα και Μιχάλης

Ο Δήμος βλέπει στον πορτοκαλεώνα τον Μιχάλη και καταστρώνει τα σχέδιά του για να πάρει την εκδίκησή του. Ο Χρήστος κάνει ένα μεγάλο δώρο στον Στάθη και η Άννα γυρίζει στο σπίτι της Δάφνης, φέρνοντας ένα συγκλονιστικό νέο...