Μόλις χθες: Η Λήδα βλέπει να φεύγει το μωρό μέσα από τα χέρια της - Ο Άλκης αναλαμβάνει

Όλες οι εξελίξεις στο σημερινό 9/3 επεισόδιο της σειράς

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μόλις χθες: Η Λήδα βλέπει να φεύγει το μωρό μέσα από τα χέρια της -  Ο Άλκης αναλαμβάνει

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 9/3 περιμένουμε να δούμε στο Μόλις Χθες τον Σπύρο να αναζητά την Λουίζα. Από ό,τι φαίνεται θα δυσκολευτεί αρκετά μέχρι να τη βρει καθώς η ίδια εκτός του ότι βρίσκεται σε πολύ βαριά ψυχολογική κατάσταση, φοβάται για τη ζωή της. Η αλήθεια είναι πως ο Σπύρος έχει εκδηλώσει αρκετά βίαιες συμπεριφορές με αποτέλεσμα η στάση της αυτή να εξηγείται!

Όλες οι εξελίξεις στο σημερινό 9/3 επεισόδιο του Μόλις Χθες

Η Άννα αποκαλύπτει τι την έφερε κοντά στον Ιάσωνα και τι την χωρίζει από τον Αντώνη. Η Λουίζα διηγείται στον αστυνόμο την αλήθεια για τον θάνατο των γονιών της. Το μωρό της Λήδας περνάει πια στα χέρια του Άλκη. Η σχέση Κορίνας Άλκη θα αντέξει το βάρος μίας τέτοιας εξέλιξης; Ο φωτογράφος πλησιάζει ερωτικά τη Βέρα, αλλά ο Στάθης, που ακούει τα πάντα από το ανοιχτό τηλέφωνο της κοπέλας του, επεμβαίνει με απρόσμενα αποτελέσματα.

Ο Ιάσωνας έχει έναν μεγάλο καβγά με τον πατέρα του και η Άννα προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Μετά απ’ αυτό, της αποκαλύπτει τι ακριβώς έχει συμβεί με τη Σοφία. Η Λουίζα κάνει μια πράξη αυτοθυσίας προς τον Μιχάλη που μπορεί να της στοιχήσει τη ζωή.

Τι θα συμβεί στο επεισόδιο της Πέμπτης 10/3 - Η αποφυλάκιση του Σπύρου

Ο Σπύρος αποφυλακίζεται μετά τη δίκη του στην οποία κρίθηκε αθώος. Η Λουίζα βγαίνει από το νοσοκομείο ύστερα από πολύμηνη παραμονή, μετά τον τραυματισμό της από τη σφαίρα που προορίζονταν για τον Μιχάλη. Η Κορίνα έχει μετακομίσει με τον Άλκη, το ίδιο θέλει να κάνει και η Χριστίνα με τον Αχιλλέα αλλά η Δάφνη δεν είναι καθόλου καλά από τότε που έφυγε ξανά ο Ιάσωνας και δεν μπορεί να την αφήσει.

Ο Χρήστος κάνει κάποια περίεργα τηλεφωνήματα και ταξίδια στην Αθήνα. Η Έλενα μαθαίνει ένα μυστικό για την καταγωγή της. Ο επίδοξος δολοφόνος του Μιχάλη, ο Δήμος, πιάνει δουλειά στον πορτοκαλεώνα της Μαρίας. Στο ίδρυμα έρχεται ένα καινούριο παιδί, ο Αντρέας, που θα τους κάνει άνω κάτω. Ο Μιχάλης ψάχνει τη Λουίζα, η οποία έχει φύγει για μία πολύ επικίνδυνη συνάντηση.