The Chase: «Συγγνώμη, έχετε για pet...» - Η επική ερώτηση της Μαρίας Μπεκατώρου σε παίκτη

Έκλαψαν όλοι!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
The Chase: «Συγγνώμη, έχετε για pet...» - Η επική ερώτηση της Μαρίας Μπεκατώρου σε παίκτη

Η Μαρία Μπεκατώρου όχι μόνο έκανε μεταγραφή στο μεγάλο κανάλι αλλά φαίνεται να απολαμβάνει όσα της επιφυλάσσει το παιχνίδι The Chase, που παρουσιάζει. Το κοινό έχει δείξει θετικό πρόσωπο στη νέα αυτή προσπάθεια της Μαρίας καθώς συχνά αποθεώνει παίκτες στο twitter.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 9/3 ένας νέος παίκτης έμελλε να κάνει την αγαπημένη παρουσιάστρια να γελάσει πολύ, με ερώτηση σχετικά με την ηλικία μιας οικιακής μύγας. Η συζήτηση που ακολούθησε και η απορία της Μπεκατώρου προκάλεσε γέλιο σε πολλούς!

H επική συζήτηση της Μαρίας Μπεκατώρου με παίκτη του The Chase

«Συγγνώμη, έχετε για pet στο σπίτι μύγα;» ρώτησε με μία γλυκιά αφέλεια η παρουσιάστρια, προκαλώντας το γέλιο όλων.

The chase

Οι δηλώσεις της Μπεκατώρου για τη νέα εκπομπή στο Mega

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (1/12) η Μαρία Μπεκατώρου. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην νέα της συνεργασία με το MEGA.

«Έχω κάτσει έξι μήνες, μπήκα μέσα σε αυτό το θεϊκό πλατό, ήξερα ότι θα σε συναντήσω. Σε έχω για γούρι. Είναι και 1η του μήνα. Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά που είμαι εδώ και είμαι στο MEGA.

Τα ζύγισα όλα πάρα πολύ. Βασανίστηκα, αλλά τελικά το αποφάσισα και όταν πήρα την απόφαση. Πήρα μια βαθιά ανάσα και είπα πάμε να το κάνουμε ωραία. Το MEGA είναι κάρμα. Εδώ άνοιξα τα φτερά μου. Όταν είχε έρθει η πρόταση για το Junior Masterchef παρακάλεσα τον τότε διευθυντή προγράμματος τον κ. Μπούτο να με αφήσει να είμαι και στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ. Δεν άντεχα να φύγω.

Τέτοιου είδους προγράμματα θέλω να κάνω με χαρά και ψυχαγωγία και το THE CHASE είναι ένα τέτοιο πρόγραμμα».

Για το αν θα είναι η παρουσιάστρια του X – FACTOR είπε: «Δεν ξέρω κάτι. Αλήθεια με το χέρι στην καρδιά. Δεν έχω κάνει καμία επίσημη ή ανεπίσημη συζήτηση με το κανάλι. Άρχισα να πατάω πιο καλά στα πόδια μου. Άνοιξα τα αυτιά μου. Τα μάτια μου και άρχισα να ακούω. Υπάρχει κόσμος που με θέλει στην ομάδα του. Είμαι σταθερή, για να φύγω από κάπου πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω.

Αυτή την περίοδο της ζωής μου θέλω να κάνω τηλεπαιχνίδια και σόου» κατέληξε.