Ρίγη συγκίνησης με την δημόσια έκκληση της Αθηνάς Οικονομάκου

"Δίνεται μεγάλη αμοιβή"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρίγη συγκίνησης με την δημόσια έκκληση της Αθηνάς Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε δημόσια έκκληση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχετικά με ένα σκυλάκι που χάθηκε στην περιοχή του Ψυχικού. Η ηθοποιός έχει πολλούς ακόλουθους και θέλησε να βοηθήσει για να βρεθεί.

Να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες έχουν χαθεί αρκετά σκυλάκια από τους ιδιοκτήτες τους. Μάλιστα, και ο Άγγελος Λάτσιος μέσα από το προφίλ του έκανε έκκληση.

Η δημόσια έκκληση της Αθηνάς Οικονομάκου

Από την πλευρά της λοιπόν, η Αθηνά Οικονομάκου σε story, δημοσίευσε φωτογραφία του Duffy όπως λέγεται το σκυλάκι δίνοντας στοιχεία για την εύρεση του. Χάθηκε στις 3/3 στο Ψυχικό και έχει τσιπάκι. Η οικογένεια του δίνει μεγάλη αμοιβή για να βρεθεί.

Αθηνά Οικονομάκου έκκληση εξαφάνιση σκύλου

Φωτογραφίες από το σπίτι που μένουν Οικονομάκου και Μιχόπουλος

Ονειρικό είναι το σπίτι που μένουν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος. Το έχουν φτιάξει έτσι ώστε να είναι ο προσωπικός τους παράδεισος εκεί όπου θα περνούν χρόνο με τα δυο παιδιά τους μακριά από προβλήματα και επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Η μονοκατοικία τους είναι διώροφη και διαθέτει μεγάλο σαλόνι που ενώνεται με την τραπεζαρία - δείτε μάλιστα την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τους - , αλλά και μεγάλο καταπράσινο κήπο όπου παίζουν οικογενειακώς το καλοκαίρι.

Η Αθηνά Οικονομάκου επίσης έχει φτιάξει το δικό της δωμάτιο με τα ρούχα, τα παπούτσια και τα κοσμήματα της και δεν είναι λίγες οι φορές που μας το έχει δείξει μέσα από αναρτήσεις της.

Όσον αφορά την διακόσμηση, τα χρώματα της είναι σε γήινα χρώματα, κάνοντας πιο φωτεινό το χώρο. Εντυπωσιακές επίσης είναι και φωτογραφίες από το ξενοδοχείο του Μιχόπουλου

Σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου κήπος

Φωτογραφίες από το σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου στην Κηφισιά

Σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου

Σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου ντουλάπα