Γη της Ελιάς: Επιστροφές, εξώδικα και ένα μοιραίο λάθος

Τι θα δούμε απόψε 10/3

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Επιστροφές, εξώδικα και ένα μοιραίο λάθος

Νέοι έρωτες και ραγδαίες εξελίξεις διαδραματίζονται και αυτή την εβδομάδα στη Γη της Ελιάς. Ο Στέφανος βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση έπειτα από την αποκάλυψη πως η Μυρτάλη έχει προχωρήσει τη ζωή της και δεν μπορεί να το δεχτεί, αποκαλύπτοντας το στη μητέρα του η οποία άλλο που δεν θέλει να την κακολογήσει.

Σε πελάγη ευτυχίας ωστόσο πλέει ο Στάθης που εκτός από τον νέο έρωτα στα μάτια της Εύας, γνωρίζει και τον "έρωτα" στα μάτια της εγγονής του, που συναντά για πρώτη φορά. Στα ίδια πελάγη βέβαια πλέει και η Ιουλία με το σύζυγο της, θα κρατήσει για πολύ όμως αυτή η χαρά;

Είστε έτοιμοι για το σημερινό επεισόδιο Πέμπτη 10/3;

Επεισόδιο 162β – Η Εύα επιστρέφει στη Μάνη, δείχνοντας πραγματικά ερωτευμένη με τον Στάθη και δεν χάνει την ευκαιρία να του εκφράσει τα συναισθήματά της. Ο Στάθης κάνει εκ νέου κουβέντα με την Αρετή για το διαζύγιο, αλλά εκείνη του ζητά μια μικρή παράταση μέχρι το καλοκαίρι.

Η Αθηνά πηγαίνει στο Σούνιο και ενημερώνει τη Μαρία για όσα μεσολάβησαν με την Κατερίνα. Ο Μάνος δανείζει στον Ανέστη χρήματα, αγνοώντας πως με αυτά θα οργανώσει την επίθεση κατά της Μαρίνας. Η Ισμήνη έρχεται αντιμέτωπη με ένα εξώδικο που θα της ταράξει τη ζωή.

H Μαρίνα γίνεται δολοφόνος - Σκοτώνει τον...

Η Μαρίνα πρόκειται να γίνει δολοφόνος και όλο το ρεπορτάζ σας μεταφέρει το TV24.

Από την Μαρία Μεταξητινού

Οι κακοποιοί που έχει πληρώσει ο Ανέστης, παρακολουθούν στενά τη Μαρίνα και ψάχνουν την κατάλληλη στιγμή να δράσουν. Σε λίγα λεπτά, όταν η κοπέλα προχωρά αμέριμνη στο δρόμο, ορμούν για να τη βιάσουν. Εκείνη παλεύει με λύσσα και αρπάζει το όπλο του ενός και πυροβολεί. Ο άλλος τρέχει να κρυφτεί, ενώ η Μαρίνα είναι σε κατάσταση σοκ μετά τη δολοφονία του βιαστή της.

Γη της Ελιάς Μαρίνα δολοφόνοςΓη της Ελιάς Μαρίνα δολοφόνος

Ο Κουράκος ενημερώνεται για το φονικό και φεύγει μέσα στη νύχτα για να συντονίσει την έρευνα, ενώ η Μαρίνα, σε κατάσταση σοκ, συλλαμβάνεται και οδηγείται στο τμήμα. Ο Ιάκωβος ειδοποιεί τον Λυκούργο κι εκείνος σπεύδει να αναλάβει την υπεράσπιση της.

Τα νέα συνταράσσουν το χωριό και περισσότερο τη Μυρτάλη αλλά και τον Μάνο που αρνείται να πιστέψει πως η Μαρίνα σκότωσε άνθρωπο, ενώ ο Ισίδωρος τον παρηγορεί. Όλοι βρίσκονται στο πλευρό της κοπέλας, ενώ ο Κουράκος ανακαλύπτει πως η επίθεση κατά της Μαρίνας ήταν προμελετημένη.