Βίντεο ντοκουμέντο: Σάλος με το Snik - Έπαιξε ξύλο σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης

Δεν είναι πρώτη φορά που απασχολεί με τη συμπεριφορά του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Βίντεο ντοκουμέντο: Σάλος με το Snik - Έπαιξε ξύλο σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης

Ο Snik μας είχε απασχολήσει πριν λίγο καιρό, έπειτα από πρωτοφανές επεισόδιο με το γνωστό τράπερ Light, όταν είχαν έρθει σε ρήξη και είχε πάρει η "μπάλα" και τον Γιώργο Λιάγκα. Ο γνωστός παρουσιαστής είχε τοποθετηθεί επί του θέματος και έλαβε και αυτός την απάντηση του με ιδιαίτερο τρόπο.

Νέο επεισόδιο τώρα φαίνεται πως συνέβη με τον Snik τις προηγούμενες ημέρες σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, καθώς κάπου ξέφυγε η κατάσταση και βγήκε εκτός ελέγχου όταν ο γνωστός τραγουδιστής "πιάστηκε στα χέρια" με κάποιον.

Άγριος καυγάς στη Θεσσαλονίκη με το Snik παρών

Στο video που έχει γίνει viral στα social media και στο Youtube όπως ήταν αναμενόμενο, διακρίνεται ο Snik να τσακώνεται με κάποιον και να επιχειρεί να του δώσει μια μπουνιά, όμως επεμβαίνει ένας άλλος άνδρας, ο οποίος τον σπρώχνει και τον ρίχνει στον καναπέ που είναι πίσω του.

Αυτή ήταν η σύντροφος του Snik πριν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ελεύθερος και ωραίος δηλώνει τους τελευταίους μήνες ο Snik, μιας και η σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει λάβει οριστικά τέλος. Ο ίδιος σπάνια αναφέρεται πια στην προσωπική του ζωή.

Ωστόσο, μια ακόμη σχέση του Snik είχε βγει πριν χρόνια στην δημοσιότητα και συγκεκριμένα το 2019, λίγο καιρό αφότου μαθεύτηκε το ειδύλλιό του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ο γνωστός τράπερ συγκεκριμένα ήταν για 3 χρόνια μαζί με την Μαρίλια Φραγκή, την 26χρονη fashion blogger. Πρόκειται για μια κοπέλα αρκετά εντυπωσιακή και όμορφη, με την ίδια μάλιστα να έχει και ένα πολύ "δυνατό" προφίλ στο Instagram.

Η Μαρίλια όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες έχει μακριά καστανά μαλλιά και παρόμοια χαρακτηριστικά με εκείνα της Ηλιάνας, κάτι που δείχνει πως ο Snik έχει συγκεκριμένο γούστο στις γυναίκες!

TAGS