Σοφία Καρβέλα: Η ανάρτηση της Άννας Βίσσης που προκάλεσε την αντίδραση της κόρης της

"Μπορείς να δείχνεις λίγο..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοφία Καρβέλα: Η ανάρτηση της Άννας Βίσσης που προκάλεσε την αντίδραση της κόρης της

Αν και είναι μια από τις μακροβιότερες παρουσίες στην ελληνική μουσική σκηνή, η Άννα Βίσση δεν έχει χάσει το χιούμορ της, το οποίο από ότι φαίνεται, έχει κληρονομήσει και η κόρη της, Σοφία Καρβέλα.

Η Σοφία δεν φοβάται να τοποθετηθεί δημόσια και καυστικά απέναντι στην μητέρα της, και την ηλικία της, που δεν συνάδει με το παρουσιαστικό και την ενέργεια της τραγουδίστριας. Κάτι που συνηθίζει να κάνει και η μάνα στο Instagram της κόρης της (Δείτε το σχόλιο της Βίσση εδώ).

Το καυστικό σχόλια της Σοφίας για την ηλικία της μητέρας της

Η επιχειρηματίας αποφάσισε να σχολιάσει στη τελευταία δημοσίευση της μητέρας της στο Instagram. Δεν είναι άλλωστε κρυφό πως τρελαίνεται με την εφαρμογή, την οποία χρησιμοποιεί συνεχώς, κάνοντας stories με τους γιους της.

Η Σοφία Καρβέλα και η Άννα Βίσση εκφράζουν συχνά τα ιδιαίτερα συναισθήματά τους η μία προς την άλλη. συνέβη και στην συγκεκριμένη ανάρτηση όπου η Σοφία έγραψε «μπορείς να δείχνεις λίγο μεγαλύτερη από 42;», θέλοντας να εκφράσει τον θαυμασμό της για την μητέρα της.

Σπάνιο στιγμιότυπο - Φωτογραφία της Άννας Βίσση με την Σοφία Καρβέλα από το παρελθόν

Ένα σπάνιο στιγμιότυπο από το παρελθόν θέλησε να μοιραστεί η Άννα Βίσση. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα.

Η Άννα Βίσση -που βρέθηκε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια- έχει τεράστια αδυναμία στην κόρη της και μας το επιβεβαιώνει συνέχεια. Μπορεί να ζουν μακρυά η μία από την άλλη, μιας και η Σοφία έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Αμερική με την οικογένειά της, ωστόσο διατηρούν άψογες σχέσεις.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια κοινή τους παλιά φωτογραφία, με την Σοφία Καρβέλα να είναι ακόμα μωρό.

«Τα μάτια της» έγραψε χαρακτηριστικά στο τρυφερό αυτό στιγμιότυπο.

Άννα Βίσση και Σοφία Καρβέλα